Rosa…

Blä vilken dag jag hade igår. En riktig skitdag. Jag var trött, barnen var tjatiga och Micke var på handelsgala. Klockan 23.45 skickade Micke sms kan du hämta mig? Suck och stön, jag hade lust att be honom ta en taxi. Jag var totalt slut. Om inte Victor hade varit vaken så kunde jag skyllt på att alla sov. Men det var att hoppa i skorna.

Idag är jag inte så utvilad som jag hade velat. Men jag är glad! Jag och två kompisar ska alldeles straxt åka till ullared. Det ska bli så jäkla kul, som jag har längtat. Låter kanske lustigt men jag ska faktiskt bara handla en sak och det är en lampa. Något annat lär det väl bli säkert, men det ska framför allt bli härligt att ladda batterierna med mycket skratt och härligt sällskap.

Måste visa några rosa ugglor som har gått iväg på posten idag också.

Fick en rosa beställning för några veckor sedan, och efter det har det faktiskt blivit några stycken. Många som vill ha rosa ugglor i flickrummet. Jag gillar också rosa toner men är väldigt förtjust i blått.

Kram ♥

LOADING..