Vi har roligt!

Oliver och jag fixade lite gott mellanmål tills imorgon. Salladsbaren är ju perfekt att besöka om kidsen behöver ha med sig matsäck. Vi har så roligt Oliver och jag när får ensamtid. Vi skrattar och pratar om allt. Idag förklarade Oliver för mig varför man älskar AIK. Man bara gör det liksom.

image

image

Måste nog jobba på det här med vilket lag jag ska gilla och inte 🙂

Nu väntar sängen…

  1. Kan du och Ollivers pappa samarbeta kring honom?

    Om samarbetet med Victors pappa, och även Williams till viss del, har du berättat en del.

    Kram

  2. Hej Oliver! Här skriver en farmor som vet varför man älskar AIK:) Tyvärr miste vi vår älskade målvakt nyligen vilken alltid kommer finnas i våra hjärtan..för så fungerar vi…ett av mina barn-barn och enda killen hitills fick vid sitt dop sitt andra namn efter AIK:s grundare Isedor:) vilket valdes av hans fadder:) vet vet! Kanske ses vi en dag på friends arena/ ha en bra sommar önskar farmor

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..