Semesterbakis!

Igår kände jag för första gången att hösten snart är här. Barnen har börjat skolan, rutinerna är tillbaka och det blir mörkare och mörkare på kvällarna. Dessutom så har alla träningar dragit igång.

Jag känner mig lite semesterbakis. Fortfarande har jag svårt att komma i säng på kvällarna.

Igår hade Oliver sin första hockeyträning. Det började tyvärr inte så bra. En krock och sen satt vi på akuten.

image

Tummen vred sig lite galet. Det blev svullet och började göra ont. Oliver ville inte åka till sjukhuset men jag tyckte det såg lite galet ut och propsade på att vi skulle åka dit.

Efter en undersökning blev vi hemskickade och fick istället en tid till röntgen idag.

image

Det blev en en lång väntan… Röntgen var bra, men efter lite bedövning och fler undersökningar så trodde läkaren att Oliver hade ett skadat ledband.

image

Det blev grips. Vi ska vi tillbaka om en vecka igen. Tråkigt att börja hockeyn med grips. Men jag håller tummarna för att han snart är på gång igen!

Godnatt ♥

 1. Bästa Madde det är ganska skönt att komma in i vanliga vardagen. Men tiden går så fort, snart är det jul hihi ! Oliver hade otur men hoppas att det läker snabbt.Ha det bra kram.

 2. Ja nu kommer verkligen vardagen smygandes på. Men samtidigt är det lite skönt också även om man ibland gärna vill ha somnar hela tiden! Vill du vara med och gissa på när vår trea kommer titta ut? kika in på min blogg då! 🙂 Kram Linda

 3. Varför händer olycker?? Vem har svar på den dumma frågan.Ska du skylla på Madde eller?? Oliver om du läser här så krya på dig .En olycka händer så lätt
  KRAM till er alla.

 4. lovisa, strunta i Marias kommentar. Är ju reaktioner hon är ute efter. Låt inte detta bli en diskussion som spårar, har varit tillräckligt med sådant på bloggen. Bättre att ignorera så lär hon ju tröttna. Tycker det är så onödigt att lägga energi på en massa trams.

 5. Ja så blir det så länge som den där Maria inte drar vidare snart vaknar kompisen Anna.haha !! Madde läs och lär din fan är här.♡

 6. Som sagt, Maria triggas ju igång av att ni bryr er vad hon skriver. Så länge som ni kommer påpeka lär ju detta bara fortsätta. Ville bara få säga det, nu lämar jag bloggen innan det blir en massa påhopp.

 7. Haha! Maria provocerar och ni blir provocerade;) måste hålla med om att lite komiskt är de att ta en egobild i den situationen. Men självklart händer de olyckor, de är liksom inget att göra åt. Å de vet nog Maria själv också. Hon kanske är en olycka?! Haha nä då. Men tagga ner folk och va inte så lättprovocerande;)

  Kram på er

 8. De som läser den här bloggen verkar vara otroligt lättprovocerade, minsta lilla grej så tänder folk till. Undrar hur länge den här bloggen kommer vara en av Sveriges mest besökta… Ni som låtsas vara kompis med Madde är ju bara för roliga.

 9. Hej Madde ! Jag tycker du har en bra blogg (tills en del mindre trevliga damer dykt opp här) men hoppas du inte bryr dig för det gör inte jag.Tycker bara synd om dom.Du är bra. Det är vi många som tycker. Kram.

 10. Det känns ju lite provocerande att Madde uppdaterar så sällan. Visst hon gör precis som hon vill men hon ser ju själv hur det spårat ur… Det kommer inte att funka att låtsas som ingenting hur länge som helst.

 11. Lyckligtvis går det ju att nå Madde ändå!!Ingen risk med bloggen fast jag tror att det finns dom som vill det. Man kan ju läsa mellan raderna att det är så. Var och med vem ska det jävlas med då ?? Många som är avundssjuka. Kram till dig.Starka kvinna.

 12. Ja du Madde skönt att du inte bryr dig om gnällkärringarna haha!! Nu ska du bara tänka på dig själv och din familj.Jag vill se mer egobilder på dig oxå !! :-))) Ha en bra dag♥♥

 13. Ja just det… Så fort man säger vad man tycker så är man avundsjuk. Varför skulle någon vara avundsjuk? Kan man inte få säga vad man tycker ändå? Tycker det är rätt löjligt detta… Kul att ni tycker det är skönt att Madde ignorerar vad hennes läsare tycker.

 14. Jaha här är allt som vanligt. Madde lyser med sin frånvaro och tjafset är i full gång. Samma människor som skriver samma saker och vissa leker försvarsadvokater.

 15. Jösses att ni orkar ! Att ni vill vara här när det är så illa.?!?samma Epost kanske haha!! Men olika namn sånt händer tydligen. Hoppsan så det kan bli. Bra Madde.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..