Face to face!

Så är jag där igen. Ännu en egobild. Vill du inte se så får jag hänvisa ”dig” till någon annan blogg. Alltså så här är det. Jag är stalkad av sjuka, och då menar jag sjuka människor. Som tror sig bryta ner mig genom att bomba mig med kommentarer här på bloggen. Jag är ledsen men jag tar faktiskt inte åt mig ett skit. Visst kan man tycka att jag inte ens borde lägga energi att skriva det här då och istället bara nonchalera det. Men sån är ju inte jag, bra eller dåligt? Det spelar ingen roll.

Jag tänker på grynet, kommer ni ihåg henne ”ta ingen skit!” Klart man inte ska det!

Det har varit lite stormigt i mitt liv ett tag. Men inte längre. Jag har gjort val i mitt liv som varit svåra, tuffa och känslosamma. Jag har lärt mig den hårda vägen vilka som är mina vänner och vilka som inte är mina vänner. Eller en vän ska jag väl säga, hon har tom valt att vända mig ryggen till och pratat illa om mig på våran arbetsplats. Helt otroligt! Även en del i min familj på min mans sida har valt att bete sig riktigt illa! Ni vet publicerat inlägg på instagram som varit riktade till mig. Pinocchiogubbar med nån fånig text osv.

Tänka sig vuxna som beter sig som små barn. Vill man säga något så kan man väl göra det face to face?!

Jag har bestämt mig för att dessa människor inte längre finns i mitt liv. Jag saknar dom inte och är glad över att slippa dom. Och med det fick jag det sagt!

Nog om det.

Jag har ett otroligt sug efter att bli mörk igen. Så försöker jag påminna mig om att jag ångrar mig efter en vecka. Varför påverkar hösten mig alltid såhär för?

image

image

Ljus eller mörk? Eller en helt annan frisyr kanske? Inspirera mig 🙂

Jo jag har fått en tid till magnetröntgen nu äntligen! I september är det dags. Ska bli skönt att få det gjort. Även om jag vet att undersökningen i sig är helt smärtfri så är jag sjukt nervös. Och dagarna strax efter kommer nog bli tuffa med mycket tankar och så. Men jag fixar det, har ju världens bästa stöd.

Jag har nya saker att se framemot, det är bra att ha det 🙂 Åhh har ju glömt att uppdatera kring englandsresan, kikar in ikväll med en massa bilder då!

Kram så länge…

 1. Helt rätt!!! Ta inte åt dig av alla dumma kommentarer som en del kastar ur sig. I grund och botten handlar det säkert om avundsjuka. Varför ska man förresten vara elaka mot varandra överhuvudtaget? Mår någon dåligt är det väl medmänniskornas plikt att stötta den personen, inte trycka ner!! Tänk om man istället varje dag, tog det som en utmaning att stötta någon lite extra, ge något ett varmt leende eller helt enkelt bara bry sig lite extra. Vilken bättre värld vi alla skulle leva i då! Jag tycker om dig för den just DU är!!

 2. Tänk att en del människor har ett så stort behov av att förstöra och knäcka andra människor… sjukt egentligen!

  Härligt att du inte låter de göra det med dig…. det visar bara att de blir ännu svagare och säkert lite panikslagna av sitt misslyckande *hehe*

  Jag har rensat i min bekantskap, har tyvärr inte länge nån kontakt med min mamma och pappa pga omständigheter. Men samtidigt har det gjort mig starkare och på nått sätt gladare, även om min själ är sårad och ledsen stundtals.

  Ta hand om dig ♥

 3. Ljust! Men om du är sugen på förändring föreslår jag en annan nyans av blond. Lite mer åt det varma hållet kanske? Det skulle passa dig (tycker jag).
  Skönt förövrigt att rensa lite i ditt liv. Ut med skiten bara!
  Själv älskar jag dig och din familj. Ni är för härliga. Kram.

 4. Ja usch vilka människor det finns! Jag tycker iaf att ni är en stark familj! Alla har vi våra dalar! Massa kramar o stå på er !

  Ps: lycka till med röntgen hoppas att det ska gå bra!

 5. Helt underbart att du inte tar åt dig och det glädjer nog mig samt alla andra som faktiskt vill läsa det du skriver, DINA tankar och åsikter. Det är så skönt att veta att det finns dom som vågar stå för det dom tycker!

  Jag blir även glad för din skulle att du äntligen fick en magnetröntgen, livet blir så mycket jobbigare när man går med konstant smärta och det får mig att må bättre att vet att vissa kan bli av med dig, lycka till! Du är en superwoman!!

 6. Jag måste säga att du verkar vara en grym kvinna!

  Man har upp och nergångar i livet, äktenskap, barn, vänner och övriga familjen. Kriser har vi alla och många gånger så gör man och säger man saker man ångrar.

  Jag följer både dig och din man på instagram och ni verkar ha något väldigt fint ihop.

  Låt inte andra få förstöra, i slutändan så är det ni två som står där och håller varandras hand.

  Att vänner kommer och går är ingen nyhet. Sen finns det dom som stannar oavsett. Att nära släktingar snackar skit är ju bara så tråkigt. Men ofta tror jag det handlar om avundsjuka så gör man ju inte bara. Som du skriver ta det face to face om det är något.

  Du gör rätt i som struntar i sådant hoppas din man stödjer dig.

  Ni är en fin familj!

 7. Det står på familjeliv att Micke har träffat en annan kvinna? Hoppas han har tagit sitt förnuft till fånga. Vad tänker han med i så fall? Tror många skulle göra allt för att få bli Madeleines man!

 8. Äntligen ett blogginlägg!
  Och som alltid med en frisk fläkt, härligt 🙂

  Hoppas du fortsätter att skriva jag har saknat dig och jag vet att det är många med mig som håller med!

 9. Så himla trist att se hur det spårat ur på den här bloggen. Helt otroligt egentligen. Du gör helt rätt som inte tar åt dig av alla omogna kommentarer och spekulationer.

 10. Petra!

  Vad tror du de vet på familjeliv? De har väl ingen aning!

  Jag tror Micke älskar sin fru och vill leva med henne. Skitsnack på familjeliv är inget att bry sig om. Sen tror jag Micke och Madde väljer att strunta i skitsnacket faktiskt.

  Väx upp för f*n eller stanna på familjeliv! Skitsida…

 11. Tycker precis som nån annan skrev en varmare ton av blond. Kolla in Hannah Graafs nya hår färg ….jätte fin. Kanske vore nåt?

 12. Bra att du går vidare med ditt liv, man ska inte bry sig om vad andra tycker och tänker, bara man själv är lycklig över sitt/sina val i livet.
  Ha det gott

 13. I ”Landet lagom” ska alla vara stöpta i samma form,vara rädda för förändringar,gnälla på allt och alla,vara konstant avundsjuk, käka tacos på fredagarna osv. Nej fram för människor som ”vågar” sticka ut, inte vara rädd för att testa något nytt eller annat, folk som syns för att håret är rött,kläderna limegröna eller för att de har just det som många saknar PERSONLIGHET!!!! Gillar Dig skarpt! Har just blivit varse hur en ”vän” vänt mig ryggen för att jag umgås och skrattar med hennes fd kompis (de slutade umgås när denna ”vän” tog den andres karl OCH blev med barn med honom…) Jobbig de första dagarna men fasen va skönt det är nu!!!!! JAG har inte gjort henne något så varför i helvete ska JAG må dåligt??!! Så stå på Dig!! ”Karma!! Det Du gör mot andra kommer alltid tillbaka,förr eller senare!” Låt de leva sina liv som de vill bara de låter bli att förstöra Ditt!!

 14. Jag brukar ha grynet i huvudet ibland som påminner mig om att inte ta nån skit. De där med hårfärg är jag lika som dig. Jag vill gärna ha mörkare/varmare toner på höst o vinter 🙂

 15. Srunta i att försvara dig Madde! Du behöver inte göra det för någon.
  Fortsätt att skriva inlägg om vardagen osv, så finns det inget för folk att ifrågasätta/klanka ner på.

 16. jag har gjort magnetröntken 2-3gånger och de är lite läskigt,för den låter och skakar, beroende på vad dom ska kika efter kan man få lugnande, men i mitt fall gick de inte då de skulle påverka bilderna negativt.. kan tillägga att jag första gången skulle kolla lever och galla, typ en vecka efter min faster hastigt gick bort i levercancer -inte kul alls… man får ofta ta med egen musik vilket kan va skönt.. ja har lyssnat på radion bara.. har både vanliga hörselproppar och sen kåpor på sig.. hoppas de går för dig!! kram

 17. Levercancer är inte att leka med och leder tyvärr 110% till döden:( även cancer i magen har dåliga odds:( försök vara lite mer ödmjuk när du inte vet dirt öde..du förlorar mycket energi på ditt betende och hugg…gillar dig inte längre

 18. Tycker du ska vara ljus fortfarande men en liten mellanblond eller havreblond nyans istället 🙂 Då blir det lite mörkare än idag men fortfarande inte mörkt. Mer guldigt och varmt istället 🙂

  Skönt att du inte bryr dig om dumma kommentarer, helt rätt!

 19. Petra, jag har hört precis samma sak. Tycker du ska fortsätta ta egobilder, tala i gåtor, säga A men inte B, antyda saker och sedan lägga locket på. Det är ju sådant vi läsare gillar. Du har en tuff attityd och kan säga ifrån när det inte passar. Du verkar inte alls vara ute efter att bara få uppmärksamhet.

 20. Följer din blogg, men har aldrig skrivit här. Men nu kände jag att det var dax;-) vill bara säga: strunta i alla elaka kommentarer! Lätt o säga, men människor som sysslar med sådant har ofta egna problem eller bara är avundsjuka! Så fungerar ju vi människor många gånger! Förstår inte varför de läser din blogg om de tycker illa om dig!! Fortsätt o vara den du är o försök o inte lägga energi på dem som på ett eller annat sätt gör dig ledsen! Tycker du är fantastisk på alla sätt o vis! Kram & ha en bra dag!

 21. Jag diggar dig o tycker du verkar vara en toppen mamma. Som du ajälv skrev. Ta ingen skit. Du är värld så mycket mer. Kram på dig

 22. Glöm nu inte att du ångrade dig sist 😉
  Tycker du är skitsnygg blond (och mörk) men kommer ihåg hur du ångrade dig 🙂

 23. Ljus hår! klä dig i mörkare kläder istället med härliga halsduk;) förstår att man bli sugen på att bli mörk i håret men ljushår passar dig bäst tycker jag:) ta hand om dig! kram

 24. Fy vad du är grym! Helt otroligt!
  Tycker att du gör helt rätt i att lämmna de vänner som egentligen inte är vänner! Coolt gjort av dig!

  Åå du är jätte fin i vilken hårfärg som helst!
  Varmar krammar 🙂

 25. Strunta i skitsnack, lämna bittra polare och lev ditt liv! Du har visioner och det kommer man långt på!

  Kom och hälsa på i Stockholm snart!

  Puss

 26. Om det nu är så att någon har personlig information till Madde om Micke får ju den personen/personerna ta det med henne IRL. Det är ju jäkligt onödigt att skriva om det här på bloggen där den ena kommentaren är värre än den andra. Det finns ju halvstora barn med i bilden som kanske läser sin mammas blogg. Visa hänsyn för guds skull. Det blir ju så många rykten i onödan.
  Låt Madde sköta sitt liv själv! Om det inte passar det hon skriver, är det ju bara att sluta läsa bloggen. Enkelt va?

 27. Anna: Visst är det väl så att vi människor vill varandra väl? Visst vill vi trösta, lyssna och finnas till för både dem vi känner och dem vi inte känner? Är inte du som jag och vill sprida glädje till dina medmänniskor och visst ser och hör du väl mycket hellre skratt och glädje än sorg och förtvivlan? Har jag fel när jag tror att även ditt hjärta sväller av värme då du ser hur en medmänniska kickar as och kämpar för att med positivism möta livet istället för att gräva ner sig i sorg och förtvivlan? Inte har jag väl för höga tankar om dig? Snälla svara på varför du tog upp ämnet levercancer? Var orden i bloggen för positiva?
  vänliga hälsningar Hanna

 28. Haha vi är hopplöst lika när det gäller att bli otroligt sugen på att färga håret på hösten. Ångrar mig alltid 😉 Ha kvar ditt blonda hår!

 29. Anna du är sjuk. Sök hjälp. Jag gillar inte dig.Man skriver inte så som du gör. Du borde ha en övervakare.inte friskt.kan bara beklaga.

 30. Varför är det alltid samma person som är jämt är igång och hackar? eugenia verkar inte göra nått annat än kritisera andras åsikter. Man skriver inte så som du gör.

 31. Ida.Anna skriver hela tiden massa skit här på Maddes blogg det gillar Du eller massa sjuka saker men det är tydligen ok. Lustigt tycks det mig.En sak till jag skriver vad jag vill.Du som du vill .Men att skriva som Anna gör hela tiden är inte ok.Men hon går att ta bort. Må så bra Anna – ida!!

 32. eugenia, om nu du ska få säga vad tycker så måste väl också Anna få ha sin åsikt? Är det du som bestämmer vad som är okej att skriva på den här bloggen? Men hur skriver du egentligen, så konstiga meningar, går knappt att förstå vad du menar.

 33. Att påstå att du är stalkad för att du är inkapabel att bemöta kritik måste ju vara ett stort hån mot alla kvinnor som verkligen är förföljda i världen.Lär dig att bete dig vuxet och bemöta andras åsikter även om de inte talar om hur smal,snygg eller fantastisk du är.

 34. Om du ska vara mörk så måste du ju ha mörkare ögonbryn, annars blir det inte harmoni. Inte så naturligt med mörkt hår och ljusa bryn.

 35. Alltså hur ouppfostrade och tröga i huvudet är folk? Har du inget snällt att säga, Knip då igen! Varför varför varför måste man slänga ur sig nått elakt? Och dessutom om ni nu inte gillar Madde, varför läser ni bloggen? Skit i och läs så slipper ni kasta glåpord efter någon, VIA NÄTET. Och nu när jag sitter här och skriver undrar jag ju vad ni lär era barn? Att det är okej att vara taskig och elak? Att det är okej att ”mobba” någon? Om det är så blir jag mörkrädd. Ja det må vara hänt att det är ”lätt” att skriva nått via nätet. Innan ni skriver TÄNK FÖR FAN EFTER. Ni sårar ju folk, fattar ni inte de?

  Det värsta med detta är att, det ni just läst bara kommer vrinna av er och om 5 minuter är ni där igen och skriver massa elakt.. Sorgligt, väldigt sorgligt.

 36. Usch, för sådana människor som beter sig så emot andra, hatar sånt och så fruktansvärt omoget att vuxna beter sig så, helt knäppt. Men man ska alltid försöka göra av med dålig energi så där finns plats till ny, och skönt att du äntligen har fått tid till magnetröntgen & hoppas dom hittar vad det är som krånglar, stolt följare utav denna blogg och DU och din familj är helt otroliga, älskar att följa ert familjeliv och även om dig, kram på dig! Mvh Angelica! <3

 37. Fy fan vad låga människor är! De är så avis på dig bara för att du är så smugg, lyckad o fantastisk! Stå på dig härliga vackra Madde!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..