Kaxs Proxtec Overaller KappAhl

 Då var det dags att summera våran testperiod för Allt För Föräldrar och KappAhl. Med ett glatt humör så ger vi våra overaller högsta betyg! Jag är i allra högsta grad objektiv i mitt utlåtande. Jag vet inte hur många gånger jag varit besviken och ledsen över att ha kastat pengar i sjön på värdelösa vinteroveraller. Vi småbarnsföräldrar har inte råd att köpa dåliga kläder. Både denna vecka och nästa vecka har ni möjlighet att tävla om en overall eller jacka här på Allt för föräldrar.

Overallerna är täta och håller kylan ute. Mycket kardborrband så man lätt kan försluta och hålla snöstormen borta.  De är förstärkta på knän och rumpa vilket är toppen. Ordentliga muddar och reflexer som gör att man syns i mörkret. Kaxs Proxtec är en rejäl overall, det både känns och syns!

image

 Charlie och Colin har nu frågat oss varje morgon i snart två veckor ”mamma kommer snön idag?” De är minsann ivriga att få ta på sig sina nya overaller 🙂

Adam blev helt förstörd när han fick se sina brorsor i deras nya vinter overaller. ”Jag vill mä ha en sån” så det verkar som om vi får köpa en till. Till Adam får det bli en likadan overall som Annika Duckmark har till sin söta son, en blå!

image

image

Nu kan snön komma ♥

 1. Men hur kan man göra ett overalltest inna det ens hunnit bli minusgrader ute? ”Håller kylan ute.” Såklart den gör det i september men vill gärna se den testas i -20 grader innan jag kan lita på det omdömet.

 2. Jag försökte tävla om overallen men får bara upp felmeddelande 🙁 Men jag ska börja arbetsträna på Kappahl på måndag så jag ska spana in overallerna i affärerna☺
  lotte4. blogspot. com

 3. Men du kan ju inte recensera overaller som ni inte ens haft utomhus ännu, lapparna sitter ju kvar! Det har ju inte ens varit kallt ännu, så hur vet ni att de håller värmen? Och suttit i vattenpölar ser det ju heller inte ut som grabbarna gjort. Utlåtandena om reflexer, snören och kardborreband kan man ju göra nu, det kan man ju även titta på själv i butikerna.
  Nej, återkom med en riktig utvärdering i april när ni testat overallerna på riktigt.

 4. Håller med ovan, är det inte lite tokigt att testa en overall när det är plusgrader ute? hur vet du att de håller värmen o vätan?

 5. vi har kaxs ytterkläder till dottern både overall och skalkläder och jag håller med om att dem är verkligen jätte bra för utelek – värmer och håller sig torr.
  Men håller med att det är lite konstigt att göra en recension när man inte har testat overallen i snön eller i riktiga minusgrader.
  Rätt ska vara rätt 😉

 6. Men hallå!!
  Hur har du testat kläderna?
  Det har ju inte ens varit vinter än eller var det förra vinter som var din testperiod??
  Som vanligt så är det mycket som inte stämmer….. och allt hänger inte ihop….

 7. Brukar inte kommentera här men nu känner jag att jag bara måste. Hur orkar ni bråka om allting? De gånger Madde får flest kommentarer är när ni hittar något att spy galla över. AVUNDSJUKA heter det visst.

 8. Haha hur dum får man va? Lappar kvar, har ni ens varit ute? Håller kylan ute? Vad är det? Det gör ju även en t-shirt inomhus där du uppenbarligen testar utekläderna… Men Madde. Seriöst, hur tänkte du nu?
  Om Kapp Ahl har sådan tester av sina kläder bör man ju fundera…

 9. Hej! Tänke direkt när jag läste det du skrivit. Va var det för test då det är tidigt på hösten o inte snö. Lapparna sitter ju kvar!? Har du testat andra o fått dessa som tack…eller hur har testet gått till?

 10. Tycker inte att det är så konstigt ändå. De har väl låtit henne fått testa overallerna på pojkarna för att få ett första utlåtande över hur de är. Hur de känns och om föräldrarna ser några brister. Det är väl inte så konstigt att ett företag vill veta sånt, även om det inte varit riktigt kallt än så kan ju sånt vara bra att veta sånt innan alla har köpt den, så man ev kan åtgärda det. Håller den inte för vinterväder får man ju ta det då.

 11. Handlar detta om någon tävling eller är det bara ”reklam”? Jag kanske har missat något men vad är det för test för vinterkläder man gör den här tiden på året?

 12. Jag tror att hon fick andra overaller, som dom testade förra vintern.
  Som nu finns till försäljning.
  Det brukar vara så, att produkten ska testas innan den kommit ut på marknaden.
  .

 13. Ja jäklar inte alla som kan räkna ut att det är så som Brittinger skrivit! Fina overaller eller hur Anna och Åsa?? Det tycker jag och många andra. Kram.

 14. Jag ska köpa en sån overall till min son. Sen undrar jag varför ni andra hugger på Madde ? Klagar ni hos Duckmark också, vad svarar hon tro en undran bara. Nu ska man ju inte bry sig om vad andra säger . Kram Madde.

 15. Helt ärligt? Du fick ju overallerna för några veckor sedan…. Hur har du kunnat testa dem och nu ge ett ärligt och seriöst utlåtande. Nu har jag helt tappat förtroendet för Kapp Ahl som gör ett så här oseriöst test. Kommer inte köpa något från dem! Ni som tror (vill tro) att Madde testat overallerna förra året…undrar ni inte varför hon skrivit nåt om det i sådana fall? Dumt!

 16. Har köpt en sådan overall till min lilla pojke tyckte den var fin och kommer synas bra i vintermörkret lite dyr var den 89,90 euro så förväntar mig lite kvalitet i alla fall men får se när vintern är slut hur den ser ut .Har köpt billigare overaller något år och har varit nöjd med dem också så säkert ska min lilleman klara vintern i år igen.Ha det bra Madde.

 17. Lite roligt att läsa samma kommentar flera gånger fast man väljer att formulera om innehållet…Hur kan man test utan snö ute?….Frågan är, vem har sagt att testet må vara slut eller att man har kunnat testa dem i snö? Känns emellanåt att man som läsare lägger tidsödande energi på negativa kommentarer. Precis som alla föräldrar får man prova. Många gånger behöver också våra små älsklingar två omgångar vinterkläder. Sedan finns det ju onekligen torkskåp att få dem torra igen efter en dags utelek. Låter inte Kapphals overoller som ett bra köp i dina ögon köp något annat….Elisabeth

 18. Bara för man har en åsikt så behöver den inte tolkas som negativt:man kan undra saker….
  Jag tänkte likadant men jag är varken avundsjuk el nåt annat som klassas som negativt utan jag bara undrade.
  Overaller är jättefina o killarna är jättefina i dom.Köpte en rosa till min ena dotter o den verkar rejäl o fin,trevlig helg på er//Monica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..