Barnvagnsbloppis och jyskskit!

Hej på er alla godingar…

Ni som följer mig på instagram vet ju redan att jag gör mig av med min Brio Go 2013. Men jag tänkte att ni som inte följer mig på instagram skulle få chans att ta del av det också. Det är med blandade känslor som jag insett att bebistiden är över. Määäähhhh gråter en skvätt! Förvisso kan ju Tuva-Li använda vagnarna med sittdel, men jag hinnner inte använda alla vagnar och det känns som dumt att de bara ska stå.

Jag har en röd Brio Go med vitt chassi ligg och sittdel samt med vinterhjul till salu. Det är ju alltid svårt med vad man ska sälja det för, jag har kikat lite på blocket och på pricerunner och kommit fram till att jag vill ha 8500kr och då skickar jag med även vinterhjulen som bara dom annars kostar 999kr.

Sen har jag en sjukt snygg navy blå sittdel till Brio Go. Helst av allt så säljer jag allt ihop och då till ett bra pris såklart! Men annars kan jag släppa bara sittdelen för 1400kr.  Är man intresserad så har jag även en jättefin svart åkpåse till Brio.

Det är en fantastiskt bra vagn. Och skulle jag skaffat flera barn så skulle jag absolut haft kvar vagnen utan tvekan. Ett stort plus med vagnen är att den blir så liten när den är ihopfälld.

Är ni intresserade så mejla till mig på madeleineilmrud@hotmail.se Först till kvarn! Och jag ser helst inga skambud…

image

image

Så här ser vagnen ut med och utan vinterhjul…

image

image

Har läst era kommentarer ang min och Annika Duckmarks vinteroveralls test. Alltså det kanske känns konstigt att testa overallerna innan ens snön kommit. Jag håller med, det låter faktiskt lite dumt. KappAhl har utlovat att de håller väta och kyla ute, det måste man ju tro på oavsett man är testpanel eller inte. Alltså vinteroveraller måste man ju ha till barnen när det blir vinter. Självklart återstår det att se om de gör det. Det jag har koncentrerat mig på är funktionen, designen och alla detaljer på overallen. Jag har haft mycket vinterkläder till barnen genom åren och just KappAhls overall gillade jag. Tro mig, hade jag inte gjort det så hade jag skrivit det. Jag är objektiv och kommer även göra en uppföljning senare. Ser ingen vits med att vara testpilot för något om man inte är ärlig! End of story!?

Nu ska jag skruva nya köksmöbler och slänga jyskskiten åt helvete! Jag är ledsen men jag blir så besviken på deras möbler. Men senare ikväll ska jag tävla ut något riktigt fint till er ♥

 1. Måste säga att KappAhls overall är den bästa jag testat till mina barn. Och jag har nog haft de flesta 😉

  Ha en skön kväll !! Kram

 2. Jag förstår ingenting av overall-testet nu. Väldigt rörigt. Blev dom testade utomhus eller inte? Även om det inte varit kallt så har det ju regnat mycket så kanske dom blivit testade för vatten då? Har hört en del bra om det märket faktiskt så kanske man ska testa det.

 3. Ja jysk möbler är inte värt att lägga pengar på. Fast utemöblerna verkar ändå ganska ok. Tack för svaret på overollerna. Men tycker ändå att det va lite konstigt test då föräldrar vill veta om barnen blir tex blöta i dem eller hur de håller en ute säsong…osv. Men hur testet görs är ju kapphals ansvar. Fina är killarna i dem i alla fall o jätte härlig färg!! Kram

 4. ”funktionen, designen och alla detaljer på overallen” precis det jag mena med min kommentar på förra inlägget. Det är väl inte så konstigt att de vill veta om folk tycker overallerna är snygga, sen skulle ju Madde kunnat få overallerna förra vintern, för att testa om de håller, men det fick hon inte, end of story. 😉

 5. Jag har köpt utemöbler från Jysk vid två tillfällen. Allt jag har köpt har gjort mig grymt besviken. De har klarat en säsong, sen har det blivit sprickor, tappat färg och vissa saker har trillat ihop! Aldrig med Jysk! Varken ute eller inne:)

 6. Jyskmöbler har väl kanske låg status och är billiga,därför dissas de av Madde såklart,hon vill ju då gärna framstå som lite bättre,lite finare

 7. Bra Madde. Bry dig inte Maria. Är du kvar här. Vi bryr oss inte vad du skriver för du är bara avundssjuk. Du vill bara bråka synd om dig. Heja Madde du är bäst. Kram.:-))

 8. Håller helt med dig angående JYSK möbler, vet inte hur många gånger vi köpt möbler där och bara blivit besvikna . Det håller inte till det dem är avsedda till skrangliga och går inte att spänna skruvarna på dem så dem blir stadiga.

 9. En liten fråga… Varför skulle man köpa en begagnad vagn av dej för 8500 kr, när man kan köpa en helt ny för 7990 kr (+999 kr förstås, för extra hjul, alltså 8989kr) ??? Är det inte lite väl saftigt för en sk bloppis?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..