En sån dag…

Trött och slut i kroppen, legat i soffan sen jag kom hem. Feber har jag fått också
Har varit på us i Linköping och besökt punktionscentrum. Det var såå sjukt jobbigt, men nu är det gjort i alla fall! Skriver mer imorgon om det…

Bjuder på lite gosbilder från ikväll ♥

image

image

image

  1. Klart att du är trött Madde när spänningen släpper efter provet du gjorde.Hoppas du inte blir sjuk.Fina är dina barn.Glöm dom dumma komentarerna . Älskar att läsa om din familj.Kramar till er alla.:-)

  2. Såg på insatsgram förut att du försökte sälja hundarna. Har ni hittat bra hem åt dom nu? Hur känns det? Vi tog bort vår hund pga sjukdom strax efter att vårt andra barn kom. Och självklart finna saknaden och sorgen att han inte är med oss längre. Men jag tycker också att de är rätt skönt att slippa känna ett dåligt att samvete att man inte hinner med osv.

    Kram på er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..