Att blotta sig inför några miljoner?

Hej alla fina. Vad gör ni en söndag som denna? Själv sitter vi och bygger lego i köket. Vi älskar att bygga med lego, och alla vill vara med och leka, stor som liten. Det är inte lätt alla gånger att tillfredställa allas viljor när man är så många. Det flera gånger man vill göra saker med hela familjen, men det är svårt att genomföra det. Det var nog det svåraste när vi spelade in Familjen Annorlunda. Jag vet att programmet fått kritik över att det verkat konstlat ibland, som att inspelningen skulle varit iscensatta. Tanken med programmet är ju att man faktiskt följer en familj som är stor och är tillsammans, annars skulle man ju kunna följa vilken familj som helst eller hur?! Det ska bli jätte roligt att följa de nya familjerna i kommande säsong. Jag vet ju hur mycket tid som ligger bakom programmet. Av allt som syns i tv så är det en så liten del av allt som spelats in. Förra året slog vi rekord med alla våra inspelningstimmar. På en helg fredag-söndag kunde vi ha över 40 timmar ren inspelning. Med den matematiken så förstår ni! Sen vet jag att många av er vill se mera vardag, kanske mera vardagliga problem och lösningar i en storfamilj. Och visst skulle man kunna gå på djupet hos en familj med allt som hör där till men det skulle vara svårt när det är flera familjer som spelas in samtidigt tror jag. Inspelningen sker ju under en viss period och för att komma så nära inpå en familj så krävs mer tid både i tv-rutan för att få ett visst förhållande med tittarna och framför allt med inspelningsteamet. Och frågan är om någon familj skulle vilja ge så mycket av dom själva? Man blottar trots allt hela sin familj inför några miljoner tittare.

IMG_6959

 

IMG_6964

 

IMG_6955

 

Vi har under helgen också hunnit få upp den andra taklampan i hallen som stått i garderoben hur länge som helst. Det blev jätte gulligt. Nu är det bara lite nya tapeter, ny färg på elementet och lister som ska upp i hallen också. Sakta men säkert så…

IMG_6974

 

IMG_6983

 

Frågan är bara vad jag ska ha för tapet? Diskret eller något som sticker ut? Hallen är ganska långsmal och väljer jag en mönstrad tapet så kanske risken för att den ska kännas trång och rörig är större?

Nåväl jag gillar mönster och blommor. Igår hade jag på mig en blommig sommarklänning från H&M, det funkar alltid! Och som pricken över i:et läckra skor från Acne.

IMG_6844

 

IMG_6853

 

Har hittat en designer som heter Suzanne Nilsson. Har ni sett hennes kläder? Om inte spana in dom HÄR Tidlöst och snyggt, man kan både vara festfin och vardagligt snygg utan att känna sig för överklädd. Klänningen du har på dagen till ett par schyssta boots blir asläcker och partysnygg på två sekunder med ett par klackar. För mig är det viktigt att känna mig beväm, men även om jag har åtta barn så vill jag kunna känna mig snygg. För visst mår man liiite bättre om man känner sig fin 🙂

 

LOADING..