Black and White.

Novemberlov med snor och hosta. Vi som skulle hittat på så mycket. Men vi får göra så mycket vi kan fast här hemma. Vi målar, spelar spel, lägger pussel, leker med bilar, bygger lego, äter massor med glass och tittar på film. Men det är faktiskt ganska mysigt det också, att bara vara hemma och mysa.

Jag har fått lite gjort i hallen också. Jag köpte för ett tag sen två ”hyllor” på ikea som jag hade tänkt att ha på våran balkong när den är klar. Men den ena av dom fick visst flytta in i hallen. Jag fyllde den med lite fina lådor från rusta, några av mina böcker och lite glitter. Vad tycker ni?

IMG_7031

IMG_7049

 
IMG_7037

 

Kuddarna kommer ifrån ica maxi. de är superfina. Fastnade för dom direkt. Tuva-Li gillar dom också, hon drar omkring med kuddarna överallt. Har aldrig varit med om att någon av de tidigare barnen varit så ”gosiga”, allt som är mjukt och fluffigt ska det bäras omkring och gosas med.

Nu ska jag försöka se om jag kan hitta någon svart hissgardin, gärna en hissgardin som har lite grovare tyg. Jag fick i våras ett mejl från någon som ville hjälpa mig med att sy upp en hissgardin. Tyvärr så har jag tappat bort mejlen till den personen, såå typiskt. Men ser du det här så hör gärna av dig till mig igen 🙂

Dagens mamma är svart ♥

IMG_6867

IMG_6862

IMG_6882

blus och byxor från H&M, skor ACNE

Jag fick frågan idag, vad önskar du dig i julklapp? Hjälp det är ju supersvårt. Undrar just vad som blir årets julklapp? Jag tycker inte att det behövs några julklappar till mig själv, huvudsaken är att barnen får en fin jul. Vi har de senaste åren faktiskt bestämt att vi vuxna inte ska byta julklappar. Men om jag skulle få önska mig något så skulle det vara en datorn eller en kaffemaskin som jag har sett. Vad önskar ni er av tomten om ni fick önska precis vad som helst?

Kram ♥

LOADING..