Black Friday med Isa!

Morgonmys med träningsvärken from hell. Det kan inte bli mer fantastiskt än så, jag gillart. Barnen är friska nu, bara några snoriga näsor men ingen feber. På måndag är kör vi igång som vanligt igen med dagis och skola. Så hoppas vi på att alla ska hålla sig krya till jul och nyår. På måndag kommer även golvsliparen hit, så vardagsrummet ska tömmas på möbler. Jag får helt enkelt hålla mig hemifrån hela måndagen, men sen är det klart. Tackochlov!

Ikväll ska jag iväg och träffa fina vänner, jag längtar! Det känns som det var jätte längesen jag kom iväg själv. Det behövs inte många timmar för att ladda med härlig energi. Ni får ha överseende med alldeles för många feelgood bilder på instagram ikväll 🙂

Ikväll tänkte jag ha min biker jacket från Pray of London ihop med mina Ray Ban, vad tycker ni?

Kläder

Jag älskar detaljerna!

Kläder1
Den funkar ju när som helst och den är skön också. Funkar som oversize men även om man vill ha den lite tajtare. Såg en tröja som Isa hade på sig för ett tag sen med leoprint och nu har hon fått upp den webshoppen. Förr tyckte jag att leo bara var för gamla östermalmstanter men så fel jag hade!

just female1

Ja den är awesome! Och ännu mera awesome är det att Isa har BLACK FRIDAY kampanj idag och imorgon! 30% på hela sortimentet på www.isacouture.com

isa1
Happy friday och en väldigt happy Madde!

LOADING..