Ombyte förnöjer.

Godkväll. Såg ni säsongens första avsnitt av Familjen Annorlunda? Jag kikade lite grann mellan kvällsgörat. Roligt att få följa två nya familjer och härligt att få se Mirka och familjen. Det känns liksom lite extra i hjärtat att få se de man känner. Blev lite blödig när jag såg tolvan födas och hallå Mirka sådär snygg får man inte vara när man föder barn. Det var precis som på film. Hon såg nysminkad ut och strålade. Det var jätte fint och jag blev verkligen rörd. Vad tyckte ni om avsnittet och familjerna?

Det har varit en seg dag. Hann med ett sjukhusbesök, utvecklingssamtal och ett minst sagt sjukt samtal. Jag blir så bestört orolig över hur människor funkar idag. Hur en del verkar vilja gå in för att förstöra för andra. Kom inte och säg att jag får skylla mig själv för att jag har blivit offentlig. Det köper jag inte! Jag säger som Grynet ”Ta ingen skit” och det ska man inte. Jag har som många av er sett mer eller mindre blivit stalkad här på bloggen av otrevliga kommentarer och människor. Dessa har också skickat brev till mina närmaste och skrivit den ena sjuka saken efter den andra. Kränkande påhopp och falska rykten. För ett par dagar sedan fick jag höra att jag minsann varit på en krog i Linköping med en karl, jodå personal på Harrys i Motala hade sett mig. Men i själva verket så hade jag inte ens lämnat lägenheten den dagen, jag låg nerbäddad under en filt med feber. Det senaste jag hörde var att något här i stan haft ihop det med Måns Zelmerlöw i helgen, men hörrni det var inte jag!

Förlåt att jag tråkar ut er med mitt skit. Känns bättre att skriva av mig antar jag. Jag har helt fantastiska vänner runtomkring mig som ger mig energi. Jag vet nu vilka som är mina riktiga vänner, och jag har lärt mig den hårda vägen vilka som låtsas vara mina vänner. I nöden ni vet då prövas dom…

Lurar lite på om jag skulle byta ut min header, kanske till någon av dom nedan? Ombyte förnöjer och jag skulle gärna se en förändring. Vad tycks om nya bloggen då? Ett snabbt diskret byte. Känns fantastiskt roligt att vara toppbloggare på Allt För föräldrar. Gillar redan mina nya läsare och mina nya bloggkollegor 🙂

wpid-IMG_20131030_092641.jpg

wpid-IMG_20131104_123107.jpg

 1. Bra Madde ta ingen skit!! Sjuka människor, men det straffar sig hoppas jag. Roligt att du mår bättre. Saknade dig på tv. Men nya familjer är kul att se. Ha det så bra :-))♡

 2. Inte förvånad , i Motala pratas det skit om allt och alla , även karlar är skvallerkärringar, det är så jävla lågt. Livlig fantasi haha !! Men det kan man göra något åt, ge tillbaka ring några samtal anonymt för så går det ju till tydligen på dom bara. Visa ingen hänsyn. Håller på dig!!! Kram.♥

 3. Hej Madde! Jag brukar läsa in blogg lite då och då gillar du så ärlig och farsinerad hur du får din mysiga familj gå runt. Underbart med barn! Det bra du står på dig och ta ingen skitsnack. Det håller folk på med som avensjuka och som inte har tillräckligt att göra med sina egna liv! Vill du ha förändring på bloggen kör på det, den fin som den är men förändring skönt ibland för en själv! Ta hand om dig

 4. Tycker den ser bra ut, stilren och snygg.
  Ja du i nöden prövas vännen, det är ett som är sant.
  Tycker att det är så tråkigt att det är på det sättet.
  Vi är ju alla inte mer än människor men jag önskar ofta att vi vore mycket mer än så.
  Helt klart ska du inte Ta skit av någon!
  Ha en finfin dag!

 5. Mirka känns som superkvinnan personifierad när det kommer till att föda barn. Hej – tjoff- hejdå!

  Måste vara härligt med en massa ryktesspridning, nackdel med småstäder att det sprids fort. Bara blunda och ignorera, trollen brukar ju dö ut så småningom.
  Välkommen in hit till AFF!

 6. Hej Madde!!! Jag blev oxå rörd av liljas ankomst till världen. Kanske för att jag själv snart ska ha mitt 5:e barn. Är i v. 34 man är ju extra blödig när man är gravid ju

 7. Menar du att du känner dem privat, de 2 eller 3 som envisas med att stissa upp nivån på kommentarerna?? Läskigt. Mitt råd är att polisanmäla alla hot eller övertramp direkt, det är lätt att tro att det ska klinga av men skulle det inte göra det så är det svårt att minnas datum och alla saker som hänt efteråt.

  Min förhoppning är att din blogg får tillbaka lite av det där glamor-skimret som det var innan, mera tipps om fina kläder, hemgeråd, resor…. givetvis blandat med din vardag och din undebara familj. Hur går det med din studio t ex?

 8. Kul att du trivs här hos oss! 🙂

  Jätte roligt ställe med trevliga kollegor och bossar som du kanske märkt 😉 <3

  Familjen Annorlunda såg jag bara dom sista 20 minuterna på 🙁 Buhu! Undra om det går i repris 🙂 Borde det ju! VIll mä se förlossningen alla pratar om 😉

  Kramar från Toppbloggskollegan 😉

  1. Den förlossningen förstår inte jag vad det var för ”märkvärdigt” med för det var då inte mycket av den man fick se. Familjen A går inte i repris… Ganska taktiskt gjort av 4 an då de som vill se det måste titta då och inte på nån annan kanal som också visade seriestarter samma dag (men som har vettet att visa i repris) Alla kan ju faktiskt inte se på 4play…

 9. Ja, det var roligt att se Familjen A igen. Blir nog en bra säsong trots att jag nog velat se er också. 😀

  Det är bra Madde. Stå på dig och låt ingen förstöra ditt liv! Du ska verkligen inte behöva ta skit bara för att du råkat varit med på TV, bara för att man varit med på TV betyder det inte att man blir en vägg som man kan slänga skit på. Du har många som står bakom dig!

  Gillar din header, men det går kanske göra något snyggt med den understa bilden?

 10. Din blogg är det väl absolut inget fel på, men däremot formatet,, jag tycker teten srpids över för stor yta på skärmen. Bättre på nåt sätt när den ligger lite mer ”vänstercentrerad” och kanske bilder och annat ute till höger, men men.. du frågade.. Jag svarade.

 11. Jag såg också första avsnittet igår! Så roligt att kunna följa den igen! Tänk att det gått ett år sen jag först såg er familj! 🙂
  Usch vad det kan finnas för människor… de har inget eget liv minsann..
  Jag tycker det är bra att du skriver av dig på din blogg, det är ju din egen blogg och jag brukar också skriva av mig på min blogg. Skönt att sätta ord på det man känner.
  Vad gäller layouten håller jag med ”Kärringen i Skogen” att texten är lite för utspridd, kan bli lite snyggare med ”smalare yta”.

 12. Så himla dumt. Det där med att du varit ute med en annan karl. Precis som att det inte skulle gå att kolla upp. Som att du låg hemma med feber t.ex. Fin blogg, jag har kollat förut någon gång, men jag kollar sällan på datorn hemma, så har inte blivit av att jag läst dig. Kram på dig! Helena

 13. Baksidan av att bo i en liten stad där alla vet vem alla är…
  Sen verkar ju folk mer roade av andras liv än deras egna när helgen skall summeras vid frukostbordet på jobbet, måndag morgon.

 14. Nästa gång du ”hänger”med Måns så kan du skicka han till mig. En riktig munsbit det där 😉 Helt rätt Madde, ta ingen skit!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..