”Du kan få låna den lite”

Så igår blev dags för kalas nr 2. Det var dags för tvillingbrorsan Colin att få fylla år.  ”Du vet Charlie att idag fyller jag år, det är min dag men du kan få låna den lite också” Viktigt att de har varsin dag men ändå så känns det som vi firar dom båda i dagarna två.

Oliver tog ton och vi sjöng det finaste vi kunde 🙂

IMG_1587

IMG_1590

IMG_1602

IMG_1621

Vi hade besök av faster Tessan och kusinerna Theo och Noel. Det skiljer knappt en månad på Noel och Tuva-Li .

IMG_1657

IMG_1663

IMG_1664

”Noel du kan väl leka med mig lite?”

IMG_1644

”Eh vad gör du?”

IMG_1635

Kusinerna busade och tjoade. Det är roligt när det har så roligt ihop.

Kalaset blev lyckat.

På kvällen fick vi besök av goda vänner. Vi fick lära oss mycket potatis och se många potatisbilder. Jo våran vän är nämligen potatisproffs och arbetar med potatis. Herreguud vad jag skrattade. Ett skratt förlänger livet sägs det ju 🙂

LOADING..