Busfrö!

God förmiddag härliga vårdag. Piggare än vanligt, det måste vara solen!

Igår besökte vi Linköping, vi skulle hämta upp Engla-Freja som sovit över hos sina kusiner och faster. Titta på hockeyn och busa lite. Var det någon som såg att mitt instagraminlägg kom med i OS-studion? Filmade Micke och Wille när de tittade på semifinalen i hockey och la upp det härom dagen, och lagom till finalen så kom det med i studion där de valde  ut vissa godbitar från alla de som hade hashtaggat viasatos 🙂 Roande tyckte jag, mindre roande tyckte Micke.

Direkt efter hockeyn igår så åkte vi mjölby och käkade på max ihop med mormor och morfar, eftersom tvillingarna har fyllt år så fick de välja vart vi skulle äta. Mysigt att åka iväg någon annanstans och äta ibland som en liten utflykt.

IMG_1550

Annars så har vi i vårstädat lite i helgen och välkomnat en hortensia. Visst är dom väl vackra? Kan man omge sig med för mycket blommor? Jag älskar det! Skulle gärna vilja ha en stor trädgård och gröna fingrar. Jag ser mig själv om tjugo år liggandes i en rabatt omgiven av en blommade trädgård 🙂

Med städningen fick jag hjälp av det här lilla busfröet…

IMG_1559

IMG_1580

IMG_1565

Hon är en riktigt liten teaterapa med glimten i ögonen. Här är Tuva-Li lycklig över att mamma faktiskt fått ihop det lilla håret i en toffs på huvudet. ”Likadant som mamma och Engla-Freja har” tänk att så lite kan betyda så mycket 🙂

LOADING..