Barnens favorit!

Det har gått fyra dagar sedan vi kom hem från BARNmässan i Karlstad och den största upplevelsen för barnen var att få träffa ”Äntligen Hemma Björn” och hans förtjusande fru Karolina.

Vi som är en väldigt aktiv familj och alltid är ute i naturen och hittar på grejer har faktiskt inte snickrat så mycket. Jag har alltid fått höra att jag är en pojkflicka eftersom jag är uppvuxen med min pappa nere i garaget där han mekade med bilar och byggde grejer. Jag älskade att hamra och spika som liten. I helgen ska barnen få uppleva desamma 🙂 Till Charlies stora glädje så ska vi idag åka och handla lite spik och annat som kan behövas. Han är så taggad för detta!

IMG_2616

Charlie gick rakt fram till Karolina och började rycka i en ”jobbarjacka”, för en sådan ska man ju ha när man är en jobbarekille. När hon då tog fram ett par snickarbyxor så var lyckad gjord. Charlie tittade på mig för att kolla att det verkligen var okej att han tog på sig dom. Hans bedjande hundögon ”snälla mamma”  såklart det inte gick att motstå.

Där uppstod kärlek för Charlie, vilken snäll tjej!

IMG_2781-001

Sen började äventyret. Man skulle lära sig att skruva, hamra och spika dessutom så fick man ett snickarmärke när man klarat alla stationer 🙂

IMG_2621

Det tog inte lång stund förens tvillingbrorsan upptäckte att Charlie hade snickarbyxor och hammare. Och sen hamnade hela familjen i Björns byggmonter.

IMG_2833-001

The new generation of workwear BCWW 🙂

20140322-232348

IMG_2823

IMG_2820

BCWW kläderna är så tuffa och slitstarka, perfekt när man är ute och leker. Tänkte faktiskt att jag skulle köpa till Engla-Freja och Tuva-Li också. Vill ni spana in Björns hemsida där ni också kan hitta kläderna så klicka in på www.bcww.se

20140322-2323481

Roligt också att de större barnen tyckte det var kul att vara med och snickra. Såg allt på Oliver att han gärna hade velat ha ett sånt där snickarmärke. Han skickade ett mms till sin pappa direkt när han hade träffat Björn. Oliver har ju en pappa som är snickare så det var kul att få skicka en bild på pappas idol 🙂

Under helgen som var så lärde vi känna Björn och Karolina. Vi bodde på samma hotell och käkade ihop under lördagen på mingelmiddagen. Så genuina och glada människor. Vi hade verkligen så roligt ihop. Hoppas vi ses snart igen ♥ Och då kan vi skratta åt att min ämnesomsättning gått över Karolina 😉

  1. Ser mkt trevligt ut det där med många fina bilder. Men…. så där som lillkillen håller borrmaskinen /eller vad det nu är/ det ska ni nog i ett tidigt stadium tala om att ”så gör man inte”… Håller mot handen. Kramar te er från en petimeterkärring

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..