Operation projekt kläder!

Igår tog jag ett litet break från bloggen, vi hade bestämt att röja upp i förråd och garderober. Jag hade en skruttig Tuva-Li på armen när jag skulle gå igenom alla mina kläder och det gick sådär ska jag väl erkänna. Hon ville helst sitta i soffan och bara mysa. Jag påbörjade projektet och får försöka fortsätta idag istället.

IMG_3176

Jag skulle nog behöva sju till av dessa klädhängare. När vårt källarförråd är klart så är tanken att jag tänkt att fylla upp det med mina kläder.

Jag måste tipsa om en jätte fräsch parfym som vi fick i goodiebagen från BARNmässan. Det är ME&I som tagit fram en parfym som heter me&day. En ny vardagsfavorit måste jag säga, bra jobbat tjejer! Det måste vara svårt att få fram en doft som känns aktuell, fräsch, mild men som ändå håller hela dagen. Jag ser framemot att få prova deras me&night när den lanseras.

IMG_3183

Igår fick jag lite ”egentid” i form av att vara chaufför. Tjejerna skulle ut och slira minsann! Även om jag är riktigt hemmakär och gillar mysiga kvällar framför en bra film i soffan så tycker jag att det är riktigt roligt att umgås med fina vänner och dansa. Ser framemot en reunion i höst 🙂

Nu ska jag äta en sen frukost ♥

  1. Ja det är du värd. Kläder, varför krymper dom i garderoben undrar jag?? Men då får man köpa nya !!Vilken tur ! Kramis

  2. Hej Hej underbara du! 🙂

    I ditt andra inlägg har du lagt ut en bild på ett par skor och jag har kommenterat och frågat vart du har köpt dom. Skriver här också för jag ska köpa nya skor att jobba i och har letat länge efter ett par skor med nåt blått i då jag älskar den färgen 😉

    Ha det så bäst!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..