Hur många av er har fått det?

Sommartid baby sommartid! Kan det bli mera underbart? Vi går mot rätt tid och det känns i hela kroppen. Igår var barnen ute från morgon till kväll. Och vi tog med barnen till Motalas smultronställe varamon. Har ni vägarna förbi Motala på sommaren så tycker jag absolut att ni måste besöka nordens största insjöbad.

IMG_3282

IMG_3266

IMG_3260

IMG_3268

IMG_3235

IMG_3221

IMG_3255

IMG_3237

Dåligt förberedda så hade vi inte tagit med något att äta så vi fuskade med att köpa utemat till barnens förtjusning.

IMG_3203

När vi kom hem så fortsatte leken ute i trädgården. Jag fick slita mig och fortsätta med min garderobsrensning tråkigt nog. Det är så tråkigt och jag har så svårt att göra mig av med kläder. Men jag kanske ska göra en bloppis, vad tycker ni?

Snart ska jag förbereda mig för att åka till Norrköping och dagens inspelning av snacket går. Vi ska prata om flirtar på nätet. Hur är det med det där egentligen? Har det blivit enklare att flirta sedan tex Facebook kom? Och hur vanligt är det att man får en och annan kärleksförklaring på nätet?

Hur många av er har fått det? Och har det lett till något?

 1. Jag träffade min sambo via nätet, vi hade dock setts några gånger via gemensamma bekanta och gemensamt intresse i form av speedway! Vi har varit tillsammans i snart 6 år, planerar bröllop, husköp och barn:) Så jag tror det är mer och mer vanligt att träffas via nätet:)
  Tack för en toppen blogg=)

 2. Träffade min sambo när jag var 17 och han 19 på nätet och 5 år senare planerar vi bröllop och köpte drömhuset i somras 🙂

 3. Det verkar allt mer vanligt att träffas via nätet, har hört om många som träffat sin partner på det sättet. Det kan säkert ha sina fördelar och det nog många gånger vara lättare att ta kontakt med någon på internet jämfört med i verkliga livet men visst kan det ha nackdelar också precis som med allt annat.

 4. Åh så härliga vårbilder! Blir så avundsjuk, här utanför fönstret trillar det ner snöflingor förr glatta livet… (bor utanför Umeå).
  Men snart, snart så kommer nog våren hit också!

 5. Hej. Snälla kan du ta dig tid att svara på detta inlägg. Jag är i akut behov av råd. Jag är gravid i v 9 (snart 10) och väntar 6.e barnet. Väldigt tätt inpå nr 5 och oplanerat. Jag har försökt göra två st aborter men hjärtat har brustit och jag har inte kunnat. Varför jag känner att det inte går nu är för 1. Vi bor redan trångt idag och kan inte flytta till större pga renoveringsbehov. 2. Folk runt oss tycker att vi har tillräckligt att göra och försöker få mig till att göra abort. Nu har jag bokat en ny tid i veckan. Redan nu brister mitt hjärta, bara tanken på att ta mig dit. Jag har även planer på att söks till högskolan i höst men det skulle bara få dröja känner jag medan andra inte kan förstå detta. Det känns som att jag kommer ångra mig om jag genomgår aborten men samtidigt vet jag inte om jag orkar med andra människors snack och tyck och tänk. Jag behöver råd!!!

 6. Jag träffade min man via match.com. Det var 8 år sedan, nu är vi gifta och har 2 barn. Tror det är rätt vanligt idag att träffas via olika forum på nätet. Och det är mer accepterat idag att träffas så.

 7. Jag har dejtat en del på nätet men tycker att det är lite sisådär.
  Det är lätt att ”vara” någon annan än man verkligen är.
  Å sånt visar sig givetvis när man ses.
  Men några riktiga kräppisar har jag inte träffat och jag har aldrig känt mig rädd.
  Ha en fin dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..