Bara vagn som fattas…

Klockan blev mycket innan jag hann sätta mig här. Ibland så går dagarna i ett från morgon till kväll. Idag var jag i Norrköping och spelade in ett nytt program av Snacket Går. Tänkte jag skulle lägga ut klippet här men som vanligt så strular det och jag får inte upp det. Hoppas få återkomma med det imorgon.

Inte bara dagarna som går fort, min mage har blivit jätte stor. Känns som sista månaderna kommer gå fort och det gör inget alls. EmmyLou sparkar i magen så även de förväntansfulla syskonen kan känna det. Wille tycker det är läskigt och Colin tycker det är lustigt. Nästan varje dag frågar de när bebisen ska komma.

Hittade några gamla bilder på Tuva-Li, tänk att hon fyller två om en månad.

förlossning18

Och snart har vi en sådan här liten sötnos hos oss igen . Hon kommer bli så bortskämd av alla storasyskon och tänk vad kärlek hon kommer känna.

Någon undra vart jag fått namnet EmmyLou ifrån. Jag vet inte egentligen? Jag tror jag hörde det någonstans. Så vet jag  också att det finns en väldigt känd country sångerska som heter det. Och min favoritlåt heter EmmyLou 🙂

Förra veckan kom babysittern, åh jag kommer älska den misstänker jag. Den verkar helt fantastisk! Och vilka funktioner! Lägger upp en bild imorgon. Nu är det bara vagn som fattas…

Puss ♥

 1. Om jag inte minns fel gjorde din son en video med first aid kit. De sjunger ”I’ll be your emmylou I’ll be your June”… Kanske väcktes tanken på namnet där? 🙂

 2. Haha, å nu har jag scrollat neråt och läst resten av dina inlägg jag missat och ser att min kommentar om Emmylounamnet var helt idiotisk! 🙂 ignoooooreeeera.. 🙂

 3. Fina fina Tuva Li, förstår dig Madde!
  Min lilla kille som inte är så liten längre fyllde 2 i Mars och nu ska han bli storebror i Oktober, ska bli så otroligt kul 🙂
  Har du i övrigt tips på vagn? Någon som du varit super nöjd med och kan rekommendera! 🙂

  Kram

 4. Hej Madde. Din blogg är jätte bra 🙂 kollade nyss på gamla avsnitt av familjen annorlunda som går i repris på tv nu. Där ni var & campade & tvillingarna var små 🙂

 5. Hej! Vill verkligen ge cred och tala om att jag tycker detta är en fin blogg! Dessutom vill jag tipsa om ett band som heter Emmy Lou and the Rhythm Boys nu när ni bestämt att tösabiten ska heta just Emmy Lou 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..