Lite vardag…

Satt och målade idag,  kreativiteten flödade och jag kände verkligen att kunde måla i flera timmar. Då ringer telefonen och dagis säger att Charlie har svårt att andas och att han hostar nått förskräckligt. Det var bara att plocka ihop och slänga sig iväg.

Charlie har alltid varit överkänslig mot saker, haft en jobbig förkylningsastma och eksem. Det har blivit bättre med åren och nu är det jätte länge sedan han hade några besvär. Men idag slog det till igen och boven är troligtvis pollen som ställt till det. Vi fick inhalera och dricka betapred som är ett kraftigt verkande kortisonpreparat.

image

image

 

Charlie mår bättre men är väldigt tagen och trött. Man kan fortfarande höra och se att det är jobbigt för honom att andas. Hoppas det har släpper fort nu. Jag har lovat min lille prins att vi ska äta en massa glass imorgon när vi är hemma, som kompensation för att Charlie missar utflykten med dagis imorgon. Han hade så sett framemot det. Vi ska bara ta det så lugnt som möjligt. Om Charlie orkar så kanske vi möter upp storebror Victor efter skolan. Vi ska köpa en kostym för Victor ska dansa bal. Och har jag tur så har min skötväska kommit imorgon som jag har beställt. Det är en grå Littlephant. Dösnygg och praktiskt för mig som alltid behöver ha med mig ett och annat 🙂

  1. Usch, lillvännen :/ Vad jobbigt för både honom och er!!

    Har sett att alla familjen annorlunda går repris nu på den nya kanalen 12. Så roligt! Inne på ” säsong ” 3 nu! Första gången ni är med! Så härlig familj ni är! 🙂
    Kram

  2. Stackars liten!
    Skulle det vara pollen kan man göra ett avkok på tallbarr, det har hjälpt många pollenallergiker! Googla på det! =)

  3. Hej Madeleine! Hoppas att det är bättre med Charlie? Jag har den stora förmånen att få vara bonusEmma till världens gulligaste och busigaste lilla 2-åring :). Jag läste om din skötväska som du har beställt och är så intresserad av att veta om den har levt upp till dina förväntningar. Då jag funderar på att skaffa en sån väska själv.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..