High Chaparral.

Sitter i en stuga nere i Smålandskogarna.

Som barnen hade väntat på att äntligen få komma iväg på våran överraskningsresa. Vi hade bestämt att överraska barnen med en helg i High Chaparral. Vi träffade Lucky Luke på BARNmässan i Karlstad i mars och barnen har inte gjort annat än att prata om bröderna Dalton och Lucky Luke sedan dess.  Det var ett måste att åka hit.

Vi började att besöka Big Bengt museum. Barnen tyckte det var spännande att se mycket gamla saker överallt. Kan varmt rekommendera museet om man är intresserad av gamla bilar, ånglok och annat sådant.

highchaparral1

highchaparral2
zz

Utanför museet fanns det också flygplan och bland annat tunnanplan.  Det var roligt att visa barnen vilket plan morfar flög han var nämligen pilot.

highchaparral3

highchaparral5

Imorgon väntar andra äventyr 🙂

image

Bäst att sova en stund… Godnatt ♥

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..