Finns inget dåligt väder!

Vart tog sommaren vägen? Ingen sol så långt ögat kan nå och det är så jäkla trist! Det är kallt också, vi kunde väl åtminstone få ha kvar värmen även om solen gått och gömt sig!? Undrar om vi kommer ha en sån här skitsommar i år? Det känns lite som det är vartannat år. Personligen så tycker jag inte att det gör så mycket just i år för då kanske jag slipper att få en massa vätska i kroppen. Men å andra sidan så tycker jag det är jätte tråkigt för alla barn och för alla som har semster nu. Så kom igen nu vädergudarna, ge oss lite sommar!

Någon som inte bryr sig om vad det är för väder är Tuva-Li. Hon älskar sina regnkläder och idag fick hon ha på sig dom 🙂

regn2

regn1

regn

Tuva-Li och Wille letar efter grodor. Det sista hon sa innan hon gick ut var nämligen ”Tänk om prinsen är där ute då ska jag pussa honom!” Som tur var så hittade dom ingen prinsgroda.

Jag har varit inne och städat hela dagen. Så har vi faktiskt hunnit sätta ihop våran babysitter mamaRoo som kom för ett tag sen.  Den borde kanske fått ligga kvar i kartongen ett tag till men jag kunde inte hålla mig från att plocka ihop den. Jag är så nöjd, varför skaffade jag inte en sådan tidigare? Är helt säker på att den kommer komma till användning många gånger. Visar den imorgon. Nu blir det fotboll tills jag somnar…

LOADING..