Varje dag i fem veckor!

Hej hej hoppas ni har det fint! Tror minsann vädergudarna hörde mig igår för vi har sol idag och det är så härligt. Morgonen började inte som jag hade velat, alldeles för tidigt en söndagmorgon. Med bråkiga barn som hade tusen olika viljor. Hade hellre velat ha en massa morgonmys.

Morgonhumöret etsade sig fast när jag inte hittade vad jag letade efter i garderoben så fick jag ett mindre utbrott och slängde ut allt på golvet. Känner någon igen sig? Sen var det ju bara att ta tag i röran. Kommer alltid något gott ur det onda för nu är det lite bättre ordning i garderoben 🙂

Micke har gått på sin semester nu och han fixade lunchen idag. Det blev grillat ute på gården och jag kan säga att det kan jag vänja mig vid varje dag i fem veckor nu.

sommar20

sommar21

Nu ska jag ner i tvättstugan och sen ska jag ge mig lite manikyr innan vi ska iväg och spela lite fotboll med våra fina vänner…

Kram ♥

LOADING..