Färgglatt fynd!

Trött mamma idag. Jag och Oliver satt uppe och tittade på fotboll igår. Costa Rica slog Grekland på straffar och klockan blev ganska mycket. Men jag fortsätter väl denna semester med att röja. Idag står tjejernas rum på schemat. Ska gå igenom Engla-Freja och Tuva-Lis kläder och förhoppningsvis få lite ordning och reda, men jag misstänker att jag kommer få lite hjälp när jag gör iordning garderoberna och då blir det lite si och så.

Uppdaterade min egen garderob häromdagen. Jag hade bestämt att inte köpa något nytt nu eftersom det inte är lång tid kvar tills bebis kommer. Roligare att unna sig något efteråt, men jag gjorde ett riktigt fynd på ginatricot.

juni18

Halsband och tröja under 200kr 🙂

Får jag lite tid över så ska jag gå ner i förrådet och gräva fram lite bebiskläder från Tuva-Li. Har lagt undan dom på ett sådant där bra ställe. Blir tokig på mig själv och mina bra ha ställen där jag så duktigt lägger undan allt som jag inte hittar. Har jag tur så kanske jag hittar den ena åkpåsen som tvillingarna hade. Såg att det var någon som var intresserad av den? Hittar jag den så lägger jag ut till försäljning här på bloggen.

Hörs senare!

  1. Härligt att kunna hitta något fynd när man är gravid! Jag har knappt köpt en endaste grej då jag vet att jag kommer vara SÅÅ trött på allt nytt då jag väl är ”färdig” med att vara gravid. Så jag har stått ut med samma långklänningar i en hel evighet & LÄNGTAR efter att shoppa då kroppen börjat gå tillbaka till sitt gamla jag. Kul det ska bli! 🙂

  2. Hej! Väntar också barn. Ska ha i början på sep. Va kul att du hittat nya kläder. Jag går och drar lite i en del plagg i affärerna men har ingen ro och ork att prova och ha mig. Är kul att få ha något nytt och känna sig lite fräsch även om man är höggravid. Men känns onödigt att köpa klassiska mammaplagg nu när man börjar se slutet.

    Grattis till blivande dottern och lycka till med allt. Helt otroligt att du orkar vara gravid så många gånger. Väntar mitt andra barn och är mer död än levande 🙂 hehe.
    Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..