Djurisk?

William frågade just mig om det är möjligt att hajarna kan ta sig till Sverige nu när det är så här varmt? Alltså dessa härliga frågor. ” Är det så här varmt nästa sommar också så kommer i alla fall inte jag bada i vättern, för de lär säkert hitta hit!” Mhm? Pojken kommer med all säkerhet sitta på plattan och googla ikväll. Sådan är han William, han har lärt sig att söka reda på all fakta själv tackochlov haha.

Värmen ligger på, jag har förälskat mig i min nya vän fläkten. Blöta kalla handdukar och en fläkt som blåser på den uppsvullna badankan i soffan är synen som skulle få många av er att skratta just nu. Men det går så bra så, jag klagar inte. Nej jag lovar jag klagar inte! Övertygande va?

Men jag skulle absolut inte ha något emot att få göra mig fin och dricka vin och faktiskt njuta av ensamheten. Länge sedan jag var helt ensam nu, snart exakt nio månader sedan. Micke tycker att jag får ”ensamtid” ibland när han tar barnen eller jag åker iväg ett par timmar till en väninna men ni som varit preggos förstår vad jag menar. Knas att jag känner så nu för jag vet att när hon väl är här så kommer jag ha jättesvårt att släppa henne ur min famn. Kanske kommer att gnälla över att jag inte sovit så mycket den första tiden men jag blir som en lejonmamma som vaktar sina ungar med livet. Någon som känner igen sig? Vi människor kan verkligen vara djuriska.

Apropå djurisk. Nu när dessa varma dagar tar all vår energi så är det verkligen viktigt att man äter och dricker ordentligt. Barnen är jätte dåliga på att äta mitt på dagen, men på kvällen när det är lite svalare så är dom desto bättre på det. De liksom slänger i sig maten som hungriga vargar.

sommar52

sommar49

sommar51

sommar50

Efter en dag med sol och bad så var det gott med spagetti och köttfärsås 🙂

 1. kram på dig Madeleine! Du skriver verkligen en jättebra blogg. En polare till mig länkade den via facebook för ett tag sedan och nu följer jag din blogg varje dag efter jobbet. Kan lixom inte låta bli 🙂 Du uttrycker dig på ett väldigt unikt sätt.

  Fortsätt skriva! Kram <3

  /Lina

 2. Hej! Härliga dagar:) måste bara tipsa om min svägerskas härliga inredningsbutik på instagram heter den ostlinghschedin. Dom har mycket fina saker. Hoppas tjejen snart vill titta ut:)

 3. Så glad att jag hittade din blog den är helt klart en av de bästa jag följer:-) har frågat dig ngr på insta om det finns någon möjlighet längre fram att köpa någon:några av dina tavlor?? Bor i Norrköping så det är ju ej så långt om vi behöver hämta

 4. Ursäkta hälften av medd försvann förstår om detta är det sista du tänker på just nu men vore tacksam för ett svar

 5. Jag blir nästan lite avundsjuk på att du är så snygg hela tiden, har kollat in lite foton på Instagram och du ser alltid lika fräsch ut.

 6. Hej…
  bara så roligt att följa dig och din härliga familj på din blogg.
  I stället för A6 i Jönköping, rekommenderar jag Marieberg Köpcentra söder om Örebro.
  Utanför det stora köpcentrat finns bl a Klädjätten och några inredningsbutiker och MYCKET annat.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..