Att säga hej då!

Ni vet när man ska säga hejdå till någonting som man älskat så så så mycket, ni vet när man verkligen vill hålla kvar vid det där någonting fast man vet att det inte går. Jag sörjer lite idag, men jag har bestämt mig för att välkomna det där hejdå. Jag vet ju att jag får något bättre och något alldeles underbart vackert och fint.

Istället för en stor mage så får jag en liten bebis, en liten liten människa att älska.

magenjuli2

Jag har träffat min barnmorska, hon log och sa att det inte alls var så lustigt att jag haft ont i några dagar. ”Hon kan nog inte ligga längre ner än vad hon gör nu”. Vi tittade med ultraljud och hon ligger verkligen redo för att födas NU. Jag blir ju som en duracellkanin och adrenalinpåslaget får mig piggare än piggast. Sjukt egentligen hur ens kropp reagerar inför en förlossning. Barnmorskan tyckte jag skulle fylla på med kolhydrater och bara ta det lugnt istället.

Men nog är det nått på gång. Idag så hände någonting i kroppen och jag hoppas hon kommer snart…

Jag har gått igenom väskan igen och packat det sista. Och bestämde mig för att vi faktiskt ska försöka filma när EmmyLou kommer. Om vi hinner och allt annat är okej.

magenjuli3

Nu längtar jag verkligen!

Bring it on baby ♥

LOADING..