Redo för hösten!

Så var det vardag igen då, lite oskarp kanske men nog sjutton är det vardag. Hemmakontoret är uppriggat och jag har gjort mitt bästa för att jobba av lite innan jag blir upptagen med mjölkstockning och bebisgos.

Lilla Adam hade haft världens bästa dag på skolan och var sååå ivrig att berätta allt för mig. Efter att ha hört om allt sådär hundra gånger om så försökte jag återgå till jobbet igen. Inte helt lätt med en lite paparazzi som gör allt för att fånga min uppmärksamhet 🙂

 

augusti50

augusti48

augusti47

augusti52

augusti49

Jag ser inte jätte pigg ut på att jobba eller hur? Men Adam var så söt så man nästan dör sötdöden. Han ville att vi skulle prata om hans dag om och om igen.

augusti56

Jag var väl inte heller jätte fokuserad på det jag skulle göra egentligen heller. Målade lite mellan alla  mejl. Kastade en blick på instagram som ni numera kan följa här ifrån bloggen. Duktiga jag har fått i den på bloggen alldeles själv minsann. Inte dåligt för att vara jag kan man säga.

augusti57

Så läste jag på lite inför de nya inspelningar av snacket går. Det kommer bli superkul. Ett helt nytt programkoncept. Så fort EmmyLou har kommit så vill produktionsbolaget filma ny vinjett. Jag känner mig redo inför hösten, dansandes fram kommer jag bjuda på skratt och nya äventyr.

augusti54

Maaaaammaaaaa 😀

LOADING..