Dansa mitt liv, dansa!

Verkligheten kom ifatt mig hörrni. Har haft så dåligt samvete för att jag inte uppdaterat bloggen men tiden har helt enkelt inte funnits. Nu sitter jag i soffan, det är helt tyst det enda som hörs är lilla Emmys andetag och ljudet av knapptryck från datorn. De andra barnen har stängt in sig på Willes rum på övervåning och tittar på favoritfilmen mästerkatten i stövlar.

Igår var jag i Norrköping och jobbade. Det var ett riktigt skitväder både på vägen dit och hem. Jag är lite nojig när det kommer till att köra bil i regnväder och eftersom jag åkte ensam med lilla E så blev jag inte mindre nojig. Men det gick bra, hon sov hela vägen dit och hela vägen hem. Lilla damen verkar trivas på mammas jobb, dessutom så blir hon ompysslad av alla gulliga kollegor.

wpid-20140922_113813.jpg

En vanlig dag för EmmyLou, inga konstigheter. 

Jag själv fick ett mindre utbrott här hemma igår innan jag skulle åka. Jag vääät det är en världslig sak men jag står i ”mitt i mellanvärlden” just nu när det gäller outfits. Antingen är allt för stort eller alldeles för litet. Efter mycket om och men så blev det en jagärsåbekvämibaggylookenoutfit vilket kändes helt rätt. Jag skulle gärna vilja börja träna för att snabbare komma i form och enklare komma i mina vanliga kläder. Men jag kommer ta det väldigt försiktigt. Har av erfarenhet lärt mig att kroppen måste läka. Fast några raska promenader några gånger i veckan är absolut inte skadligt.

wpid-20140922_095329.jpg

wpid-2014-09-22-17.28.01.jpg.jpeg

wpid-20140922_173006.jpg

Känner mig så bortskämd med fina vänner runtomkring mig. Häromdagen fick jag ett paket från Susanne och teamet på CLARKS. Jag började lipa (jadetärfortfarandeväldigtmyckethormoneridenhärmamman) och sa nämen åh säkert tio gånger. EmmyLou fick så fina kläder och jag fick två jätte söta armband bl.a det jag har på mig på bilden ovan. Tack snälla rara fina ni. Snart är jag på gång igen och då får ni minsann besök i butiken.

Vet ni, det här stunderna man får när man sitter i sin amningsbubbla ger en tid att tänka en del. Så jag har tänkt och kommit fram till en del…

1. Jag har bestämt mig för att försöka ge ut min bok.

2. Leta hus.

3. Besöka Paris

4. Dansa oftare

Även om jag inte kan förverkliga allt på en gång, så kan man ju alltid dansa och det borde flera göra oftare 🙂

Puss!

 1. Hej Madde! Så snygg du är!
  Har du sett att Aftonbladet använder en bild av er familj i en artikel om syskonmobbning? Känns kanske sådär?

  Kram

 2. Guuu så fint armband, verkligen jättefint❤️
  Ja, jag hoppas du tar mod till dig och ger ut boken, jag köper 🙂 Å ett hus hade väl varit skoj? Vi har bott i vårt i 1år idag, visst mycket att göra, men det tar tid och vi trivs på landet!!
  Ha en mysig kväll
  http://lotte4.blogspot.com

 3. Är du en ”hus-människa”? Jag har bara känslan att du är mer en modern lägenhetsmänniska, inte en som påtar i rabatter och klipper gräs…hehe…har jag fel?

 4. Klart ni ska skaffa hus madde. Man kan väl vara både läggamänniska och husmänniska ? 😉 btv du är ju så fräsch och snygg. Vad är de nu ? Typ två veckor sen du födde barn ?

 5. Hej fina du du har en bra blogg gillar läsa den ä in kollar på den nästan varje dag man hittar lite inspration till bloggen och lite där till kul höra allt familjen mår bra
  har det bra hemma 🙂

  var rädda om varan i den grås höst vädret <3

  kram på er alla från mig

 6. Det är jätte bra att sätta upp små mål så att man inte står och stampar på samma ställe i livet. Men jag tycker det verkar som att det händer nå nytt hela tiden i ditt liv. Va roligt att du tänker ge ut en bok, jag kommer att läsa i så fall 🙂 Har frågat tidigare men inte fått nå svar så provar igen. Hur ska man gå tillväga om man vill köpa en tavla av dig?

  http://emmmabloggar.blogg.se/

 7. Dansa är super kul, gillar bugga:-) själv försöker jag köra yoga, body combat och body pump 5 dar i veckan. Cyklar även varje dag…gäller hålla formen när man blivit 55+:-) härligt!

 8. Vet att du älskar blommor och grönt!Hoppas det blir så.♡Hur i gösse namn kan man vara så snygg bär man fött 9 barn?? Jäklar vad du är fräsch !!kram.

 9. Nja dansa har aldrig varit min grej men däremot att följa sina drömmar…
  Hus är en stor frihet. .Har bott i hus i 21 år o skulle aldrig kunna tänka mig lägenhet. Skulle känt mig påpassad eftersom ungarna håller ett högt tempo typ jämt 😉 🙂 Blir ju så när man har ngr stycken:allt från en 15 årig fifa/fotbollsspelare till 5 årig prinsessa som dansar o hoppar massa till liten 2 1/2 åring som galer i högan skyn(samt två datakillar
  Trevlig helg Med vänlig hälsning Monica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..