Härlig energi!

Idag har jag fått en massa härlig energi av min förtjusande vän Sandra. Hon har ett smittsamt skratt som skulle kunna locka fram ett leende hos vem som helst. Det var otroligt skönt att komma iväg en stund utan några egentligen måsten. Annars är man alltid på språng av en anledning, men nu var det ingen telefonen som ringde, det var inga måste och jag kunde verkligen njuta av ”egentiden”. EmmyLou var med men hon sov skönt i vagnen.

wpid-1411851367786.jpg

Jag känner mig lite piggare trots sömnbrist och nattliga äventyr. Och jag måste säga att det var intressant att läsa om hur andra tänker och får det att funka under småbarnstiden. Fantastiskt kul också att se att det var några pappor som tagit sig tid att skriva och berätta om hur de upplevde tiden med en nyfödd. I mångt och mycket så handlar det i slutändan om att backa upp varandra i föräldraskapet. Och framförallt så måste man hjälpas åt som ett team. Ensam är inte alltid stark. Det tog ett tag för mig att inse det.

wpid-2014-09-27-22.57.27.jpg.jpeg

Min lilla anka ♥

wpid-1411851180498.jpg

Ledsen för tråkiga mobilbilder. Jag måste skaffa mig en hårddisk och lägga över alla foton jag har på datorn, just nu är datorn full och jag har fotostopp. Jag får nästan lite abstinens när jag inte kan använda kameran. Det blir mitt mission i veckan som kommer att fixa det.

Längtar som sjutton efter morgondagen. Det är nämligen som så att jag ska på husvisning minsann. Håll alla tummar ni kan. Jag ser verkligen framemot att bygga upp ett nytt hem, greja i trädgården och få skapa något som jag vill ha det. Tänk att få se barnen leka i våran egna trädgård.

 1. Du ser så pigg och fräsch ut! Fick min andra son den 26/8 och känner mig inte sådär snygg 😉 har du tips på amningsvänliga kläder?

 2. Hur lyckas du alltid se så himla snygg och fräsch ut? Vad spännande med husvisning, kommer säkert bli jättebra. Tycker det är så kul att läsa att du har så mycket på gång.

 3. Egentid är så viktigt =) underbart! Men inte alltid så lätt att få till…Stort lycka till med huset! vi spanar hus för fullt här hemma men kommer aldrig något som passar suck…
  annasvarld.vimedbarn.se

 4. Kan inte du berätta hur du tänker kring sociala medier? Läste på Intsagram att du ska sluta med det och genast kom det massor med frågor om bloggen och om du ska ha den kvar.

 5. Hej! Saknar att läsa om din kamrat som fick barn för en tid bak. Du, skrev om denna lilla bebis och visa bilder??? Du du och åter du’ får Micke följa med? Suck!!!

 6. Läste din instagram. Snuskigt att sova med smink! Måste vara jobbigt med många barn, om du inte hinner sminka av dig inför natten. Låter inte trevligt för din man’ det är inte farligt som din vän skrev. Men snuskigt…vara ute alla baciller lägga sig mellan lakanen! Ohygieniskt. Hoppas barnen duschar och tvättar sig? Nä! Det låter ofräscht. Jag duschar mprgon/kväll. Nu Ska jag ta en snabb dusch…är noga.med sånt.

  1. Vad du är otrevlig anna. Mår du inte bra eller är du bitter avundssjuk nåt är det med dig. Sen är du oförskämd mot Madeleine .Tycker du ska be om ursäkt. Om du vet vad det är.skäms på dig.

 7. Duktiga anna är i farten vilken sopa! Duscha extra noga i mun det behöver du.! Använd tvål x mycket där kommer väldigt mycke skit ur den munnen.

 8. Haha bra ina!! Håller med dig hon är inte riktigt navlad. Håller på hela tiden med sitt otrevliga tjat.Ge dig ut och spring av dig bitterheten för fn.Vi gillar Madde. Det gör inte du så varför är du kvar och förpestar här? Det är konstigt.Men du är ett Nät-troll har vi förstått.

 9. hej Madde du är helt underbar! var finns tjejer som vill ha sju barn eller flera? jag är mkt barnkär och vill ha många barn men svårt hitta tjej som vill det.
  Det är så vackert när du sitter å ammar, har du ammat alla dina barn? kommer du ha flera barn?
  /Jonas

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..