Man vet att man har små barn när…

Man vet att man har små barn när man kan tv-tablån utantill från 24.00 och framåt. Jajemän den lilla prinsessan har några nattmål. Det bästa är att hon matchar dessa när det är program som jag gillar att titta på.  Jag gillar two and half man och the big bang theory.

Jag har fått några hektiska dagar. Just nu är det mycket på många olika sätt. Låt säga att det kommer bli en rolig vår. Jag har mycket att se framemot. Redan nu har vi också börjat att rensa ur förråd och om jag fick välja så skulle jag vilja börja packa uppe i lägenheten också. Men det får vänta lite.

Imorgon så släpper jag alla måsten för en stund. Jag ska ta med mig Engla-Freja och Adam och besöka vårat ”lekland”. Lilla Emmy kommer ju också följa med såklart och vi ska bara leka och ha roligt.

oktober21

Men nu är det dags för sängen. Kikar in en sväng imorgon innan vi åker…

Sov Gott!

 1. Haha sitter du uppe och ammar? Själv lägger jag mig mellan 21 o 22 för att få så mycket sömn som möjligt 😉 Meeeen så fort tiden går! Tuva är 3 veckor idag…

  Jag förstår att du vill packa allt, har man väl bestämt sig för att flytta vill man göra det NU!!
  Ha så skoj på leklandet 🙂

  http://lotte4.blogspot.com

 2. Härligt att se framåt!! Tiden går så fort. Packa är ju jobbigt men kul också. Hoppas du får sova ut sen när damen sover hela nätterna.Ha det så bra kram.♡

 3. Hej hoppas ni har ett bra höst lov ni med 🙂 ??? själv är stora tjejen på fritis från 8:45 till 16:30 då hennes pappa kommer hämtar henne då jag hämtar våran andra lilla tjej är på dagis från 8-16 det är toppen då har jag lite fri tid kunna gå till gymet ut rätta ärenden 😛

  stor kram från mig

   1. Hihi! Kom, från rätt mun som följer en ‘blogg’ med blogg världens största ego!!! Hihi….ta och stila till dig lite grann, så mår du bättre!!!! Hihi…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..