Läser på!

Tittar ni på juniorhockey VM? Det gör jag. Dom är duktiga grabbarna. Det ser så lätt ut när de susar förbi på isen. En annan hade ju slagit ihjäl sig och lite till.

Igår på förmiddagen så kunde jag bocka av några måste från attgöralistan. Vi har fixat med flytt av el och ringt kommunens renhållning. Idag tänkte jag bocka av några flera måsten, adressändring, boka flyttfirman, köpa golv och bestämma dejt med varmluftpump installatören. Och titta på ny frys och kyl. Det sistnämnda är ett också måste i huset. Ska bli spännande.  Alltså jag läser på om allt som har med hus och villa nu.

jul29

jul26

jul30

Så har jag hunnit ned en massa mys med EmmyLou. Dock så är det inte alltid lätt att få med den lilla prinsessan på bild.

På eftermiddagen igår så åkte jag ner till sporthallen och kollade på Oliver när han spelade fotboll. Min storebror, brorsdotter och hennes bästa vän och bror följde också med. Han kämpade på som sjutton. Alla grabbarna kämpade såklart. I morgon ska han få vara med och spela med de stora grabbarna.

Sov Gott ♥

   1. Så onödigt att ha taggarna utåt och attackera alla hela tiden! Om ingen var nyfiken på Maddes liv skulle ingen läsa bloggen!!! Och jag antar att Madde vill att vi ska vara nyfikna för annars skulle bloggen snart dö…Du är väl också nyfiken eller varför kikar du in här?

     1. Jag är inte speciellt taggad…men jag tycker det är väldigt trist att någon alltid måste kommentera andras kommentarer med något negativt! Jag tycker att vi kan låta Madde själv svara på frågorna och kommentera, alternativt tala om för oss att hon inte vill svara. Hon är en vuxen människa som jag tror är fullt kapabel till det själv! Fadt man kan ibland undra om en del här inte tror att hon klarar det eftersom en del är så snabba att ”hjälpa” henne…

 1. Ida!
  Tycker du inte att du skapat tillräcklig osämja bland följarna inne på den här bloggen?
  Du är den som triggar och hetsar folk mot varandra sen beskylls bloggerskan indirekt för detta.
  Vore jag Madeleine så hade du blivit blockad för länge sen.
  Usch!!!
  Till dig Madde:
  Mycket att se fram emot

  1. Tessa, vem ger dig rätten att döma och kritisera? Vad tillför du med ditt inlägg, nej just det ingenting. Blir så trött på sådana som du. Usch säger jag bara.

 2. Hej Madde. Ja du denna Ida bör du nog blocka . Olustigt har du kollat om det är samma människa. Verkar inte vara så sympatisk. Gott Nytt År till dig med familj.*♡

  1. Samma människa som vadå? Jag heter Ida och inget annat. Har inget att dölja och Madde kan se att jag har samma namn varje gång jag skriver. Så sluta med era löjliga spekulationer.

 3. hej madde har nu loggat in på allt för föräldrar för första gången. tycker att det är roligt att få ”träffa er barnkära familjer.vill tala om för dej att jag och min man beundrar er för ert tålamod rutiner och för all kärlek till alla era vackra och i mina ögon lyckliga barn.själv är jag inne på det som kallas efterrätten barnbarn. vi har 3 underbara barn 25 29 och32år. vår älsta dotter har gett oss glädjen att få 3 barnbarnsom är 1 6 och8år. sänder en varm kram från carina.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..