Skönt med ett break!

Renoveringen fortsätter. Jag har inte haft tid att uppdatera bloggen så flitigt som jag velat, men försöker dela med mig så mycket jag kan på instagram så länge. Som ni kanske har sett så sliter vi med våran trappa. Det är lite jobb med en trappa. Det ska slipas och bara det tar flera timmar, sen ska det grundmålas två gånger för att sen ytterligare två gånger målas med lackfärg. Jag valde faktiskt golvfärg eftersom det är mera slitstarkt. Om man vill kan man ju lacka ännu en gång på det för att få det ännu starkare.

Just nu sitter jag med ett ett antal olika tapetkataloger framför mig. Hallen är rymlig och det faller ganska mycket ljus in i ”rummet”. Dock ska golvet vara mörkgrått så jag tänker att väggarna kanske bör vara lite ljusare?!

wpid-img_20150120_112548.jpg

Inte fel att få en touch av (mr)Gray 😉

För att ni ska få en bild av hur hallen ser ut så ska jag visa några förebilder. Bortese från inredningen den tillhör de som bodde i huset innan.

wpid-4ae9kkf5lrvk5a2a_w669_h446_smmaxsize_rc10color-a255-r255-g255-b255allsoft.jpg.jpeg

wpid-4ae9kkf5lrvk5a2b_w669_h446_smmaxsize_rc10color-a255-r255-g255-b255allsoft.jpg.jpeg

Till höger om denna bild så fortsätter hallen och det stod en garderob som jag slog bort häromdagen. I den gömde sig också ett rör, inte vad jag hade planerat. Så nu får jag tänka om, men jag tror jag har en lösning. När hallen är klar så är det (bara) köket kvar på nedervåningen. Tänker att vi ska kolla runt med omsorg innan vi väljer kök, och så hinner vi komma i ordning lite och bo in oss i huset också. Visar mera bilder på hallen när vi är klara.

Vet ni, igår hade jag bestämt mig för att ta tag i träningen igen. Nu har jag enligt mig själv fått njuta färdigt av att ha en nyfödd bebis, ja det låter ju lite hemskt för jag njuter ju varje dag av att jag har min lilla tjej. Men faktum är att när jag började träna (lite för tidigt kanske) så var det många av er som viftade med pekpinnen och tyckte jag skulle slappna av lite och njuta av bebistiden. Inte tänka på vad jag stoppade i mig och bara vara. Så nu har jag gjort det ,och nu vill jag njuta på riktigt. Jag mår verkligen mycket bättre av att ha en starkt, tränad kropp. Och framförallt mår jag bättre av att inte äta så mycket kolhydrater och socker. Det är helt sjukt men efter ett dygn med träning och annan kost så känner jag mig redan mycket piggare och magen mindre uppblåst! Men hujedamej de 3 km på löpbandet var tuffa, tänker att nästa gång går det lite bättre. Wish me good luck! Skönt att få ett litet break i allt renoverande och flyttande.

🙂

 1. Hej! Vad duktiga ni är, det mycket jobb. In Trade har många fina tapeter, även Midbec. Vi ska byta kök och bestämt oss för ett från Ballingslöv. Skiljde inte så mycket i pris om vi jämförde med ett epoq kök. Jämför kostnad kök + montering om ni inte gör det själva. Det kan skilja mycket från kök till kök. Hoppas ni hittar ett som ni kommer att trivas med. Lycka till med ert nya fina hus :). Kram!

 2. Hej Madde!
  Va roligt att få följa med under eran renovering av nya huset-en spännande tid ligger framför er:)
  Mycket slit är de med renovering-sen har ni ju barnen runt er oxå-kämpa på , är de någon/några som fixar de så är de dig och Micke 🙂
  Längtar tills torsdag-då vi åter igen får följa er i familjen annorlunda <3
  Kram från Nässjö

 3. Ville bara säga att vi har mörk mörk grått golv och jag håller på å bli galen 😉 skitsnyggt, men allt syns på det. Dammsugarn är alltid redo haha.

 4. Kök tycker jag är smidigast att bygga om på sommaren då man lättare kan grilla, äta ute. Spisen hade vi tillfälligt i tvättstugan lika så kylen, trångt ja men det överlever man ju när det ska bli fint.

 5. Vilken härligt stor hall!
  Du verkar så kreativ o praktisk med det du företar dig.
  Det är så spännand att följa din blogg.
  Vill tipsa om en annan blogg som jag gillar. Det är ”Förvaringsdrottningens blogg”.

  Du, på torsdag ska jag sitta klistrad framför TV:n!

 6. Du verkar så driftig och det märks att du tycker det är kul att renovera och inreda. Själv tycker jag bara det är jobbigt. Spännande när allt är klart.

 7. Helt rätt att ta det lugnt å njuta av bebistiden…jag började träna när min lille tjej var 5 månader nu innan jul å det va först då det kändes aktuellt…nu försöker jag trappa ner på amningen 🙂 så snart blir det ännu lättare att komma iväg å träna 🙂
  Annasvarld.vimedbarn.se

 8. Hej Madde! Det här har inte med inlägget att göra, men du skrev i ett annat inlägg ett recept på plättar som var gjorda av keso, ägg och fiberhusk, kanske nåt mer. Hittar inte . snälla kan du skriva det igen? Jag gjorde plättarna ett par gånger, de var så himla goda, men nu minns jag inte proportionerna… eller är det nån annan som kan hjälpa mig? Tack 🙂

 9. Hejsan 🙂 du får hänga med ut i löpspåret uppe i fålehagen, kör 5km plus intervaller och i bland går jag med barnvagnen plus intervaller 🙂 fick min tredje son 30 aug 🙂

 10. Gud vad ni är duktiga, tapetsera ojojoj. Micke kanske diskade ojojj vad duktiga ni är. Kanske var och handlade ojojoj sååå duktiga ni ä r……

 11. Har sett fa och kan bara kontatera att ni är otroliga som orkar :-), Madde, du har inte direkt valt några genvägar i livet, respect!!!

 12. Tjafset är i full gång mellan läsarna och Madde lyser med sin frånvaro, ungefär som vanligt då. Alla fattar ju att pannasanna är samma pucko som annapanna som för övrigt påstod att hon skulle lämna bloggen.

  1. Fast å andra sidan har hon ju helt rätt i de hon skriver… Någon måste ju sköta marktjänsten medan ”duktiga supermadde renoverar , tar selfies och försöker mätta sitt till synes omättliga bekräftelsebehov

 13. Bra Madde!! Att du skiter i dom bittra!!Så jäkla tomma i bollen.5barnsmamma oj oj !! Kan du inte hitta mer att klaga på.Ni är ju kompisar du och Ida. Madde bryr sig inte och det är toppen!!!!!!

  1. Alltså ina… Det är ju DU som gör att tjafset fortsätter på denna blogg! Om alla (speciellt du) skulle ignorera alla elaka kommentarer så skulle dom till slut försvinna. Men att genom att kommentera som du gör så lägger du bara mer ved på brasan, fattar du inte det??

 14. VAD är detta?
  Med vilken rätt har ni att tjafsa med varandra o se ner på Madde??
  Detta är väl Maddes blogg, eller ??
  Kan det vara så svårt att förstå att hon kanske inte har tid att blogga varje dag o bemöta ert tjafs.
  Jag känner varken Madde eller någon av er. Men ska det vara så svårt att förstå att rustning av huset, flytten och framför allt barnen o Micke.. går före.
  Just nu prats det på radion om den ”svenska avundsjukan” och det ni håller på med är just avundsjuka!
  Om ni bemöter mig nu med ert tjafs kommer jag varken att bry mig eller kommentera det.

  Tack för mig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..