Ove!

Har precis sett första avsnittet av Familjen Annorlunda på datorn. I torsdags när det var premiär hade jag tänkt titta men renoveringen fick bli prio ett för kvällen. Nu är det bara en vecka kvar tills vi flyttar in i huset och vi måste försöka hinna med så mycket som möjligt. Visserligen så kan man ju göra saker i lugn och ro när man väl flyttat in men det går så mycket smidigare om man kan passa på att göra saker innan barnen flyttat in.

Hallen är tidskrävande och det är mera jobb än vad man tror. Väggarna har krävt sååå mycket arbete, slipa och bredspackla på sina ställen. När jag tog bort garderoben i hallen så fick vi också en trevlig överraskning i form av ett stort rör som var inbyggt i garderoben. Det hade jag inte riktigt räkna med men problem är till för att lösas. Efter lite bollande fram och tillbaka så bestämde vi att bygga en egen möbel som också gömde röret snyggt. Ja det är det jag pysslat med senaste veckan. Men jag har proffsig hjälp som tur är. Visar bilder sen.

Sovrummet är färdigt nu 🙂 Jublar! Det blev så jäkla bra.

IMG_7795

Tapeten kommer från rusta, har sett att många av er undrat. Den heter Area Gardenia beige och ni hittar den HÄR.

Igår fick jag till lite jobb mellan allt också. Det är inte helt lätt att få balans i vardagen just nu känner jag men det är en övergående period. Min kollega Adam gillade våran provisoriska studio.

vblogg1

Vi spelade in lite material till vbloggen Adam & Madde. Till skillnad från andra seriösa vbloggare så är detta en ganska lättsam vblogg. Vi improviserar och är bara superduper fåniga. Vi pratade lite om träning.

vblogg5

Jag försökte planka i 2 minuter, gick väl sådär…

vblogg2

vblogg3

Skyller på träningsvärken. Jag har faktiskt tagit mig tid för träningen hela veckan. Dom 45 minuter som det tar är det helt klart värt det. Jag känner mig piggare och mycket gladare. Att ha karaktär är inte alltid lätt, att ge sig fan på att ta tag i det. Men när man väl gör det så är känslan bra riktigt bra. Ikväll ska jag dock fuska med lite vin, det behöver man också – belöning! För mig blir det tjejkväll med ett glas rött.

Micke tog några öl ihop med en polare igår. Vi turas om vilket funkar bra för oss. Vi kan säga som så att ”Ove” var glad i hågen när han kom hem inatt. Hahaha vet ni, det första Micke gjorde när vi kom huset första gången var att gå över till grannen och låna två spadar. Så ja… min jämförelse kanske inte var helt fel trots allt 😉

För er som undrat om varför det inte gått att titta på Familjen Annorlunda på TV4 play så beror det på att det var känsligt innehåll i programmet så de var tvungna att ta bort det. Nu är det redigerat och det första avsnittet ligger ute igen!

 1. Först vill jag tackar för en jätte bra blogg. Sen vill jag säga vad fint ni gör det i ert hus. Vi börjar oxå lite smått att flytta in i vårt, så vi kan lägga ut vår lägenhet till försäljning. Super snygg tapet i sovrummet. Önskar att jag vågade mer med tapeter. Vi har det mesta vitt och nån målad fondvägg. Lycka till med renoveringen.
  Med vänlig hälsning,
  Anna

 2. Snygg tapet!! Ska bli kul o se mer sen när möblerna kommit på plats =) ? Vad var det för känsligt i Familjen annorlunda? Var det nån av er familjerna som bad o får bort vad det nu var?

 3. Nu gjorde du mig överlycklig när du skrev att det fanns ute att se på! Har väntat som en tok, tyvärr så stämde det ju inte alls!!!! Finns inte nåt avsnitt ute på tv 4? Sjukt dåligt av en så stor kanal tycker jag. Vill ju se första avsnittet..

  1. Programmet finns på TV4play nu. Mirka personnummer syntes i programmet, vilket gjorde att de fick redigera om avsnittet innan de la ut det på internet.

 4. Går visst att titta på det avsnittet på TV4 play appen. Gjorde jag alldeles nyss fr mob 🙂 gick in på Torsdagens program och där fanns det!

 5. Hej Madde! Kan inte du snalla lagga ut avsnitten pa bloggen haha? Vet att det kanske inte alls ar vad du skulle vilja ha pa din blogg, men jag bor i England just nu och kan inte se pa tv4play darifran… Vill sa garna folja er i denna sasong och se hur ni har det!
  Alskar din blogg, mycket fin!
  Kram 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..