Min nya hall!

Godmorgon alla mina fina vänner. På morgonen hade vi tårtkalas för Engla-Freja som fyller 8 år idag. Barnen blev överlyckliga för sockerchocken som serverades till frukost. Själv sitter jag nu och avnjuter min kvarg som är minst lika god skulle jag säga (eller intala mig). Alldeles strax ska jag packa ihop datorn och åka till Norrköping och jobba. Men först tänkte jag visa lite före och efterbilder på hallen. Det är verkligen skillnad! Tänk vad lite färg och nytt golv kan göra… Och väldigt mycket arbete. För helskotta vad vi har kämpat. Nu är det lite finlir kvar, lister, nytt element och lite annat smått och gott.

IMG_3349

Lille Devil har fått sin alldeles egna plats i huset ♥

wpid-4ae9kkf5lrvk5a2a_w669_h446_smmaxsize_rc10color-a255-r255-g255-b255allsoft.jpg.jpeg

IMG_3346

Golvet köpte jag på jemofix. Tanken är att det ska fortsätta ut i köket sen… Men först ska jag hitta ett kök.

Kram!

 1. Åh, så fint det blir! Och vilken stor förändring! Nu blir jag ju ännu mer sugen på att fixa vår trappa i hallen också. Men det blir ju mkt jobb, precis som du säger. Vi har liknande golv i vårt kök. Väldigt smakfull färg måste jag säga. Duktiga ni är!
  Ha det fint.

  Vänligen : Minna.

 2. Hejsan! Hittade nyss hit till din härliga blogg och givetvis så sitter jag spikad i soffan på torsdagar kl 20.00 fram över. Vilken härlig familj du har, tycker det är härligt med många barn. Hallen blev det stor förändring och golvet blev skit snyggt. Ha en bra dag. Kram på dig

 3. Vi har likadant golv i köket =) super nöjda med det. Vi har tre stycken fyrbenta små vänner så när vi skulle välja golv till köket ( vilket som tur va var i november när det va snö o slask) så gick vi raka vägen in i bygghandeln med slaskiga skor och ”provtrampade” på dom golvprover till dom vi ville ha! Detta syntes skiten minst på så därför vart det de =)
  Lycka till med husrenoveringen och hoppas du hittar ett kök snart!
  Med vänlig hälsning / Husägare med renoveringsintresse!

 4. Hej Madeleine! Vilken fin blogg du har<3. Såå fin hallen blev ni är super duktiga som fixar detta med en så stor familj. Härligt att ni är tillbaka i programmet. Kramis Anna<3

 5. Jädrans vad snyggt det blir. sen är det ju detaljer som gör det, men en stor skillnad blir det, kul att få göra om från start, blir ännu spännande och se vad Ni tar för kök. lycka till med allt letande. ser iframemot ett helt nytt hus, före och efter bilder, väntar med spänning.

 6. Blev jättefint. Gjorde samma sak för några år sedan. Vilket slitgöra, men ser man slutresultatet så är allt jobb värt det. Har börjat att följa din blogg,och vill säga att ni är en helt underbar familj. Blev så glad när man såg att ni skulle vara med ännu en gång i Familjen annorlunda.

 7. Hej Madde! Vilken skillnad det blev:) Ett till tips för att få det ännu mer ljus och stilrent är att sätta vita golvlister och framför allt måla fönstret och ytterdörren vita. Det innebär ju en hel del mer arbete men det blir snyggt!

 8. Hej
  Vad fint ni får det. Tycker det är kul att följa er på bloggen.
  Måste bara få fråga jag ser att ni har målat väggarna i hallen på faner skivorna jag har lika dana och är så trött på dessa väggar men jag undrar målade ni direkt på de eller gjorde ni något underarbete först. Vill ju ha vitt som ni det vart ju jätte fint.
  Kram Cilla

   1. Hela situationen. Förmodligen shoppingmissbrukare och vill leva ett ”glammigt” liv. Tur Micke finns åter i bilden för barnen. Någon stabil grund.

    1. Vadå, vem vill inte leva ett ”glammigt” liv? Man måste väl ändå få ägna sig åt sig själv och sina intressen även om man har barn.

     1. Jo visst men då Madde verkar ha extremt behov av ”egentid” så kanske ett begränsat antal barn vore att rekommendera. Blir svårare och svåre och få utrymme för egen tid om man har många barn och dessutom småbarn. Och varför köpa x antal barnvagnar?
      Och nej jag är inte avundsjuk:)

 9. Vilket otroligt märkligt shoppingberoende barnvagnar!! 7st à ca 10000:- st, minst? Du har ju fan köpt barnvagnar till nästan samma kostnad som en liten bil… Helt sjukt!

  1. Var inte den sista sponsrad tro? Eftersom den visades så grundligt, hur smidig den var osv? Som reklam liksom…Bara en tanke….
   Micke såg ju måttligt road ut…undrar vad han sagt om inte kameran varit där….
   Det är vanligare än man tror att ha barnvagnsmani. Titta på kommentarerna under Maddes instagram…hon är inte ensam! Jag förstår inte grejen, dyrt och så himla stora att förvara! Men det stör mig inte, har EN och vill inte ha fler…andra får ha hundra vagnar om de vill! De har säkert bara inte hittat en lika bra som min 🙂

 10. Jag förstår bara inte hur man kan spendera så mycket pengar på barnvagnar. Huvudsaken är ju funktionen och att barnet har det bra i vagnen. Ytlighet.

 11. Vad menar du, Lotta? Att ett begränsat antal barn vore att rekommendera? Nu har ju Madde redan 9 barn och även om verkar ha ett stort behov av egentid så är det ju inget som någon annan kan påverka. Inte heller hur många barnvagnar hon väljer att köpa. Känns helt onödigt att lägga ner tid på att reta sig på det. Vill Madde prioritera sig själv och sina intressen så är det ju upp till henne. Jag är inte heller avundsjuk, ser inte att det finns något att vara avundsjuk på.

  1. Dem som klagar på dem som klagar bidrar ju inte själv till någon bra stämning. Att det måste vara så på den här bloggen, känns mest som läsarna diskuterar med varandra istället för att kommentera det Madde skrivit.

 12. Lotta du är verkligen inte insatt i Micke och Maddes liv! Och det här snacket om att det är så synd om micke och tur barnen har en trygg grund alltså lägg ner! Vet du vad Micke har för kvinnosyn? Har du hört vad han säger om Madde? Eller hört hur han gapar på sina barn när humöret tryter? Oj vad fel du har Lotta!

 13. Oj oj !! Denna eviga ältande av en del här på bloggen lägg ner. Vad vet ni om Madde och Micke inte ett skit ni tror så mycket bara. Hon har nog råd med dessa vagnar. Sen säljer hon dom. Affärskvinna. Det ni som har bekymmer så ska man göra. Go Madde kram!!!

 14. Madde vill gärna verka lite märkvärdig. Shoppa flott,röra sig bland kändisar, vara ”affärskvinna”, super begåvad och vältränad. Samtidigt har hon väl ingen särskild utbildning eller livserfarenhet att skryta med. Det retar folk.

  1. Men Fy va elakt! Är du ens medveten om att Du just nu blev ett nättroll!? Vad är det som stör er? En helt vanlig mamma med lite fler barn än många andra. Hur kan man vräka ur sig elakheter sådär?! Fattar ni inte att de sårar? Så jäkla sjuka människor, jag beklagar Madde. Men tack för att du står ut med dessa och fortsätter att del med dig av dig och din familj!

 15. Jojo Ylva lev upp till det du haha!!! Hon är kanon bra det retar sådana som du och det är så jäkla roligt. Ha det så bra du kan.

  1. Egentligen borde jag inte kommentera min kära Ina för jag är emot sandlådekäbbel med lågutbildade personer. Men vet du vem och vad som står bakom kommentatorerna på bloggen? Är du Ina någon slags polis eller förkläde för Madde? Hur är det med din sociala kompetens eftersom du vet hur man för sig. Tack för ordet.

   1. ina har tagit på sig rollen som bloggpolis. Hon tror att hennes uppgift är att svara på frågor som andra läsare ställer till Madde. Hon verkar inte inse att hon bidrar med väldigt dålig stämning när hon hela tiden kommenterar andras åsikter på ett nedvärderande sätt. Verkar som hon tycker det är kul när det är tjafs på bloggen, vissa mår ju bra av att hacka på andra. Tack för mig!!

  1. Va, vården? Visst var Madde PT? Eller har jag fattat allt fel?
   Funderade på vovven jag såg i FA, trodde Madde hade en chihuahua….vad är det för hund? Ras alltså. Verkade snäll och en bra familjehund.

   1. Madde läste till undersköterska när Victor och Oliver var små och hon jobbade inom vården innan hon bytte jobb och träffade Micke.

 16. Det Ylva borde du tänka på. Sen lilla Ida tänk på vad du skriver här. Lotta Ylva Ida vad gör ni här inget annat än klagar gnäller . Madde klarar sig skitbra ändå. Det gillar ni inte förstår jag. Men hon bryr sig inte. Jag polis ja varför inte men vad är ni då.Bitterfitter haha!!

   1. Jag förstår inte hälften av vad hon skriver men är den som bidrar mest till dålig stämning här. Sluta kommentera andra läsares kommentarer så slutar tjafset. Ska det vara så svårt å förstå??

 17. Hej! vilken fin hall ni har fått. Jag undrar bara om det är svart ek eller det ljusare golvet som har i lagt? tack för ett trevlig blogg .Hälsningar nathalie

 18. ina, att du har problem är ju känt sedan länge. Det är ju DU som skapar dålig stämning genom att hacka på allt och alla hela tiden, när ska du begripa det? Det är nog du som är bitter och avundsjuk. DU borde tänka på vad DU skriver istället för att lägga energi på alla andras kommentarer. Skönt att fler än jag insett vilken tönt du är. Du verkar vara besatt av Madde, haha.

 19. Besatt det är du och dina följare Ylva är väl din nya följare Ida?? Ni har samma vokabulär. Du gillar ju inte Madde Ida. Sen skyller du på att jag är Maddes polis tro fasen jag är mot Troll som dig och Lotta och den sista som tycker som du ”Ylva”. Bara så du vet Madde och jag är kompisar. Vad är ni????

  1. Ja, du ina du märker ju att det är fler än jag som tröttnat på dig. Du är jämt igång och klagar på att det är en massa tjafs, lustigt att du inte fattar att det är du som bidrar till den dåliga stämningen på bloggen. Jag tycker du borde lära dig att stava och skriva ordentligt istället för att tjata och gnälla.

 20. Ina, Madde och Micke klarar sig nog ska du se. Har du ìnget eget liv att ta hand om , dina ord.. Ändå känner du att du måste skydda dom här på bloggen hela tiden?

 21. Ja här är för många hatare och avundssjukan härjar fritt. Men att dom klarar sig det vet jag. Jag är ju en polis sägs det mot mobben.LER….

  1. MEN LÅT DET VA SÅ TRÖTTNAR FOLK!! vad är det du inte förstår??? får man ingen respons så tröttnar folk men det är DU som bidrar mest till att tjafset här fortsätter. Vad vill du med dina kommentarer? Få slut på näthat? Grattis, du har INTE lyckats!!!

 22. Kom in på bloggen av en händelse. Så oerhört låg nivå vissa kommentarer är på. Tycker att familjen annorlunda är ett kul program och var och en kan väl få leva sitt liv på sitt sätt utan att folk sa ha nedvärderande kommentarer om det.

 23. Något fel på att jobba inom vården eller? Tur att jag och fler med mig inte ser det som ett lågstatusyrke itan vill ta hand om människor .

 24. Vi får se Malin vem som härjar här mest.Med dumma inlägg och elaka kommentarer.Det finns vissa här som alltid anmärker på allt. Men det gör väl inget förstås tycker ni. Jag tänker aldrig ge mig mot mobbara och troll.

 25. Vilken underbar familj ni är! Skulle inte du kunna skriva ett inlägg om vilka barnvagnar du har? Skulle vara kul att läsa, då jag själv älskar barnvagnar! Hoppas du vill göra de! Kram till er fantastiska familj

   1. Ida, jag ser ingen skillnad på ditt beteende. Gör du inte samma sak själv bara att dina inlägg har ett annat tonläge och vinkling?

    1. Elisabeth, du behöver inte lägga dig i. Du tillför ingenting med din kommentar mer än att ina får någon ny att haka upp sig på. Hon raggar väl nya kompisar här på bloggen, tragiskt.

 26. Ska man skratta 🙂 eller gråta :(? Jisses, sedan när har vi rätt att anmärka på andras livsval. Jag trodde bestämt att vi lever i en demokrati där alla får göra vad och hur de önskar. 10 barnvagnar eller noll. Det drabbar/påverkar väl enbart dem det berör? Vad är det för fel att arbeta inom vården och gilla fina saker, shopping och egen tid? Hur en ekonomin är vet ju varken ni eller jag. Vem har gått om pengar redan innan man går in i yrkeslivet och vem prioriterar olika saker med dem medel man har? Svensson är mainstream. Det finns andra vägar att gå även om vi inte själva föredrar dem. Själv har jag sex barn från 10 och neråt. Både jag och min man arbetar heltid och har välbetalda jobb. Omgivningen och okända har väldigt mycket fördomar och förutfattade meningar. Precis som i diskussionen här. Vi har inte en enda vabbdag, åker på semestrar och barnen går på flera aktiviteter. Det är som med fler barn följer förlegade fördomar. Ska jag vara ärlig tror jag att vi är mer aktiva och spenderar mer tid med våra barn än många med färre gör. Men vad vet jag? Det viktigaste är att vi och våra barn har det bra och trivs med tillvaron.

 27. Hej! Har en liten i magen och går nu i barnvagntankar. Efter att ha sett senaste programmet så verkar du vara en expert ;)! Hade varit roligt om du ville göra en recension av vagnarna du har haft! Tack för en fin blogg!!

 28. Fyyyy va elaka människor det finns. Det är så jäkla lätt att sitta där bakom skärmen o skriva en jävla massa elakheter. Vad har ni för rätt att klaga på hur andra har det i sin familj?? Nee fyyy flytta tillbaka till sandlådan där ni hör hemma!

  1. Ja du, suss, vilken trevlig stämning du bidrar med eller inte… Du är bara löjlig. Du sitter själv bakom en dataskärm och skriver en massa skit, är du så himla mycket bättre själv?? Nej just det!!

 29. Elisabeth, vad är det som gör att du tror att allt som skrivs här är riktat till dig? Jag har aldrig bett om din åsikt eftersom jag inte bryr mig ett skit om vad du tycker. Du är ju bara ute efter att provocera. Antar att det beror på avundsjuka. Tönt. Tillbaka till sandlådan där både du, suss och ina hör hemma, haha.

 30. Alltså det här med barnvagnar… Folk får köpa hur många de vill eller ingen alls för mig, men för mig har det känts viktigt att alla (läs 2 st…) ska ha samma vagn. I vår släkt har vi en ”tradition” där den blivande mormodern, alltså min mamma köper en barnvagn till sin dotter då denna väntar sitt första barn. Så gjorde vi också och det blev en Brio 2007, som min son och dotter sovit gott i. Nu har vi ett tredje på g, och Brion ska dammas av! Den har vissa mindre defekter jag kommer att åtgärda. Det skulle kännas så fel att köpa en ny vagn! Men så har vi det, men visst finns det ngt extra med ens första vagn??

 31. Ser inte att det är riktat till mig mer än utifrån ett ansvar att säga STOPP. Ord som skit, tönt och sandlådenivå det får stå för BARA DIG. Jag eller vi eller flera eller alla vuxna ser inte att du är nivå med varken bloggen eller dess innehåll. Kom med något av substans innan du uttrycker dig om andras liv och leverne.

  1. Elisabeth, du borde kanske skaffa dig en vettig sysselsättning istället för att hänga på Maddes blogg dygnet runt. Så trött på att se ditt namn överallt. Har aldrig läst att du bidragit med något, du verkar mest vilja ha tjafs och bråk på bloggen.

  1. Elisabeth, du har ju problem. Kan inte ta det du skriver seriöst. Du borde lära dig att uppföra dig, gå en kurs så har du något annat att göra än att hänga på Maddes blogg och skriva en massa skit. Haha. Tönt.

 32. Ordval? Tönt? Skit? Vad det inte du som påtalade om utbildning och status? Hur jag spenderar MIN tid har du verkligen inte ett DUGG med att göra. Tala för dig själv hur du nyttjar din. Skrattretande att du talar om uppförande. Läs dina tidigare inlägg så kanske det väcker några reflekterande tankar….eller inte.

  1. Och DU har verkligen inte ett DUGG med att göra vad jag gör eller inte gör. Förstår inte riktigt vad du gör på den här bloggen, det enda du bidrar med är dålig stämning. Du verkar inte själv förstå hur korkad du är, tragiskt. Nej du har inget här att göra. Så trött på ditt eviga tjat, så lägg ner nu va.

 33. Sorgligt att folk är så elaka.Tycker Madde skulle stänga bloggen ett tag tills alla elaka komenterare hittat nått annat att göra.Ni förstör för oss som vill läsa och se det fina de gör.

 34. M, kan inte annat än att hålla med! 🙂 Ida, om du läser vad jag har skrivit så har jag inte skrivit en enda elak eller taskig kommentar varken mot dig eller någon annan. Däremot om du skrollar upp och läser dina inlägg är de allt som oftast oerhört sarkastiska och nedvärderande. Är inte det att skapa dålig stämning – vad är det då? Varför ska du få utrymme att ostört förpesta för alla andra och vara elak? Tjat, tönt , kork dålig på att stava – det är inte första gången du skriver det. Varför tar du inte och lägger ner? Överraska oss som läser Maddes blogg med att vara lite allmänt vänlig och snäll. Du ska se att det inte är så farligt. Kanske rent av trevlig….

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..