Psykosomatiskt…

Dag 1. För att lyckas med sitt mål krävs planering. Jag vet nämligen av erfarenhet om jag ser till mig själv att det går mycket enklare och risken för att falla tillbaka till soffpotatisstilen är mycket mindre. Bara planeringen i sig får mig att  gå in för att äta sundare. Och om jag tänker efter så känns det faktiskt lite som jag redan bara i tänket förbränt några kalorier. Hahaha. Och det är väl så det funkar? Människan är psykosomatisk – tänker du rätt så gör du rätt.

Maten. Här ligger grunden för en mycket god förutsättning att lyckas förändra sin livsstil. Äter man mat som är bra så mår kroppen bra. Det behöver inte vara stora förändringar för att göra stor skillnad. För mig som har många barn så blir det dock en stor skillnad. Eller rättare sagt det blir ännu ett moment i matlagningen eftersom mina barn inte alla gånger vill äta det jag vill äta. Sen har jag vissa ”regler” som jag håller stenhårt på i början. För att jag vet med mig själv att jag annars skulle falla tillbaka direkt, jag måste se snabba resultat.

Så idag har jag planerat hela nästa veckas matintag. Hujedamej. Och på måndagsmorgonen är det jag som ställer mig på bandet. Tänk om det hade funnits en genväg hörrni! Men det finns det inte, det är bara att ta fram lite jäklar anammat och köra. Ikväll blir det dock några glas vin och trevligt sällskap som får boosta mig inför nästa vecka.

Ikväll kommer Victors flickvän Frida, hon kommer från Nyköping och ska sova hos oss hela helgen. Det blir skönt för Victor att slippa mamma hemma ikväll kanske  😉

För ett tag sen så lovade jag att visa en av mina favoritskötväskor Bagasi från GlamMom. Jag fullkomligen älskar den. Använder  den jämt i stort sett, min mac får plats i den också vilket superduperbra. Det här är en väska som funkar i alla lägen och så blir den bara snyggare och snyggare med åren. Handsydd i svart läder.

väskan1

väskan2

väskan3

Ni hittar skötväskan HÄR!

Jag tittar in senare och svarar på allas kommentarer ♥

 1. Kanske inte är det bästa stället att kommentera detta på, men vet inte på vilket annat sätt jag skulle få tag på dig. Jag är uppvuxen på Åland men bor numera i Helsingfors, men har följt med familjen annorlunda i många år nu. Råkade nu av en slump hitta Trolljägarna på tv4 play där du medverkade i och jag kände verkligen att jag ville höra av mig till dig och lyfta på hatten. Du verkar vara en otroligt stark kvinna och dina barn skall vara mycket tacksamma för att de fått dig som mamma! Fortsätt med att vara du och njut av din fina familj! Hoppas du slipper elaka kommentarer i framtiden! Allt gott till dig och din familj!

 2. Hej:) Tack för din inspiration. Jag e med dig, fast jag börjar på måndag, kalas imorgon!
  Har ingen karaktär just nu men nu är det dags! Har ju sett dina resultat förr så nu inspireras jag av dig:) Mäter du mage eller ngt? Kram på er och hoppas ni får en bra helg och du en trevlig kväll med vin:)

 3. Hej! Ett tips för att få lite motivation vid viktnedgång är att använda appen lifesum. Du kan själv ställa in fördelningen av fett, kolhydrater och protein samt ställa in din målvikt och hur snabbt du vill gå ner. Men det var egentligen inte anledningen till att jag är inne och skriver nu utan jag har precis kollat på Trolljägarna. Jag tycker att det är otroligt bra att du går ut med näthatet som bedrivits på din blogg, inte bara för din skull utan för andra tjejers skull också. En stor eloge till dig och din härliga familj. Du skildrar alltid din vardag på ett så härligt sätt, det är så roligt att få läsa om hur du löser din vardag. Kramar från mig

 4. Hej!
  Sitter och kollar på reprisen av ”Troll..”, måste bara säga att jag följer din blogg och även dig på instagram och jag tycker att du är en stor inspirationskälla 🙂 Jag har bara ett barn, väntar mitt andra och känner mig ibland otillräcklig men genom att läsa din blogg blir jag peppad 🙂
  Ha en fin helg! ☆

 5. Har aldrig läst din blogg och visste inte ens vem du var innan jag ikväll såg dig i Trolljägarna på Tv 3. Känner att jag var tvungen att skriva till dig.

  Du verkar vara en helt fantastisk människa och du verkar vara grym.

  Hoppas idioterna som skriver till dig inte stör dig mer

  Massor med styrkekramar 🙂

 6. Hej. Detta har egentligen ingenting med ditt inlägg att göra. Satt precis framför tvn och tittade på trolljägarna. Vill bara säga att du verkar vara en helt fantastisk kvinna!! Stå på dig! Älskar att se din/er familj på tv. Ni är fantastiska! Önskar er all glädje och lycka i livet. Kram jossan ♡

 7. Såg dig precis på trolljägarna tycker du verkar vara en fantastig människa/mamma som har en mycket kul familj, försök att skit i dom som kommenterar massa dumma saker. Självklart är det inte lätt alla gånger de vet jag själv eftersom människor här i sundsvall har spridit en massa rykten om mig när jag var yngre och gav mig massa blickar när jag var på stan och annat. Men jag lärde mig att skaka av mig det mesta. Tänkte bara berätta en del av min historia så du vet att du inte är ensam.

 8. ville bara säga att du är en förebild som hinner och orkar med allt och inte glömmer dig själv. själv har jag bara två och alltid går åt dom och allt hemma så tur att jag har mina hästar så jag får lite egen tid och motion. men nu ska även maten ses över här =). tack för all inspiration. gillar att läsa din blogg och se dina bilder på dina underbara barn..// ina

 9. Hej! Jag såg på Trolljägarna igår kväll och man blir mörkrädd över det du berättar! Förstår inte varför man inte kan unna någon annan framgång och lycka? Men det mesta handlar nog om avundsjuka och dålig självkänsla. Trycka ner någon annan höjer en själv. Tack för en bra blogg och du är en fantastisk mamma!

 10. Hej!
  En helt annan fråga – du som har så långt och fint hår, vad använder du för produkter? Hårinpackning? Vilken sort och hur ofta?
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..