Jag har fuskat…

Härlig lördag mina vänner och ännu en dag på barnmässan i Karlstad. Jag och tjejerna tog en sovmorgon idag, lilla Tuva har lite ont i magen. Hon får nästan alltid det när vi reser eller sover borta. Hon blir liksom i obalans. Så vi har myst och käkat en riktigt god hotellfrukost (ledsen My jag har nog fuskat med din utmaning).

barnmässan13

barnmässan12

Fast inget går upp mot våfflorna på Clarion hotel plaza i Karlstad. Det blir en gång om året när vi besöker Barnmässan.

Tänkte jag skulle dela ut 30% på hela sortimentet och även på REA-varor i min favoritbutik www.isacouture.com vad tycker ni om det? Jag som är svag för gult i perioder måste tipsa om Grinolas väskan By Malene Birger. Den är såå fin. Jag hade den till Öland när jag var där förra helgen, perfekt om man åker iväg en weekend. Den fick följa med Karlstad också. Gillar man inte gult så hittar ni den i andra färger också.

barnmässan14

barnmässan16

Koden kommer inom kort – håll ut 🙂

LOADING..