En tidlös favorit!

Vilken helg vi har haft, mycket intryck. Nu är vardagen tillbaka men det känns inte som man riktigt har landat ännu. Det tar ett par dagar. Ändå går man omkring med en speciell känsla av eufori, ett lyckorus över att ens närvaro hjälpt till att skapa en tryggare vardag för barnen i Ghana. Jag ska skriva mera om det här senare.

Nu funkar en rabatt på 30% på hela ditt köp samt även på REA-varor på www.isacouture.se rabatten gäller en vecka. 

Uppge koden ”madde30” 🙂

Jag uppdaterade garderoben med en tidlös stickad tröja SECOND FEMALE från isacouture. Den kommer bli mysig att ha en sen sommarkväll.

madeleine10

madeleine12

Mina örhängen fick jag i goodiebagen på Öland när My hade sin bloggträff. Dom kommer från min snygga vän Michela´s butik www.furia.se

madeleine11

Idag hade jag tänkt att börja påskpynta lite, kanske fortsätta på renoveringen på övervåningen och ladda för en makeover i trädgården. Det finns att göra här hemma.

Hörs senare ♥

LOADING..