Grejer från gekås…

Idag har vi haft besök av världens sötaste CharlieKid och hans föräldrar Petra och Jeppe. Jag har skrattat så jag fick ont i magen, herregud vilka härliga vänner vi har. Lite som ackvärmland fast på riktigt. Vi behöver inte gå in på det i detalj men hur som så är dom två härliga karaktärer.

Började att plocka lite i barnens garderober men kände att jag inte alls hade lust. Efter en liten överläggning med mig själv som kom jag fram till att jag inte alls behövde städa och greja idag. Det är ju trots allt lördag och alla andra dagar i veckan så kan jag göra det. Ibland måste man bara kunna släppa allt och inte göra någonting.

Vad har ni gjort idag?

Här kommer lite av det jag shoppade på gekås…

ullared29

ullared35

Frost i massor. Och jag kan säga att tjejerna blev överlyckliga 🙂

ullared34

En stor docka nästan längre än Tuvis och en massa avengersgubbar. Sen blev lite inredning, gardiner, lampor och en spegel. Dock så ska jag sprymåla ”repet” på spegeln grått.

ullared43

Sen blev det en hel del kläder också…

ullared48

ullared49

ullared38

ullared16

ullared33

ullared36

ullared39

ullared37

Sen blev det en hel del andra plagg och saker. Köpte några läckra LP-skivor som ska få pryda en vägg i vardagsrummet när det är klart. Visar när de är på plats.

Man kan faktiskt göra en hel del fynd och hitta riktigt sjyssta grejer. Brukar ni åka dit?

 1. Jag har åkt till Ge-kå:s väldigt ofta sen jag var liten då jag har släkt som bor 2 mol därifrån, så det blev minst 3 ggr/år. Är uppväxt i en familj med 8 barn så det tjänades in en hel del slantar då Ge-kå:s var ännu billigare på -70, -80 och -90 talet. Senaste åren åker jag ännu oftare då jag nu bor nära men handlar inte lika mycket längre eftersom dom blivit mycket dyrare, förutom vissa varor som man kan tjäna några kronor på om man inte hittar det i stan på rea, vilket ofta förekommer.

 2. Hej jag o några vänner brukar åka till Ullared 2 gånger per år , på våren o på hösten o vi åker delfinbuss från Stockholm o tar en dags tur till Ullared mysigt , vi var där igår o hörde efterlysningn på dig o vi träffade Morgan o Ola Conny också kram på dig

 3. Vi brukar åka mellan 3-4 ggr per år. Men då har vi tur nog bara 2 timmars bilresa dit. Barnen älskar att få dyka ner i de gula påsarna och jag har alltid måttband och mått med på de barn som inte följer med för deras plagg kan vara lite luriga på gekås ibland. Två likadana storlekar kan skilja en hel del så det gäller att inte bara roffa åt sig utan titta och mäta. Glöm ej att dra i plaggen när du tvättat dem också. Älskar att åka till gekås…..

 4. Jag har turen att ha föräldrar som har sommarstuga bara en liten bit ifrån så på sommaren blir det alltid några besök. I år skall det bli extra roligt att åka dit då vi precis fått en liten son, vårt första barn. Så nu är vi redo att ta oss an barnavdelningarna som vi tidigare bara fått förbi

 5. Min mamma har åkt dit 2ggr/år sedan -90 så jag började följa med för 15 år sedan, det är vår grej nu 😉
  Nästa år är det dags för min 9 åring att få följa med 🙂

  Jag hade tyvärr oturen att frost klänningen var slut när jag var där för 3 v sedan – får man fråga vad den kostade (får be någon vän köpa åt mig ;-P )

  //Tessan ☺

 6. Jag åker till Ullared några ggr varje år! Bor inte jättelång bort, dryga timmen dit! En rolig tradition som jag och några vänninor brukar göra är att vi hyr en stuga och badar tunna där! Jättemysigt

 7. Älskar Gekås men jag har tyvärr för långt för att åka. Så det blir inte mer än 1 gång per år så brukar passa in det när tomten ska ha hjälp med all inhandling. 🙂

  Emmabloggar89.bloggo.nu

 8. Innan jag och min sambo flyttade till Göteborg bodde jag ca 35 min med bil från Gekås, då hände det ofta att jag åkte ner på kvällen, typ 2-3 timmar innan stängning är det kav lungt i butiken.
  Nu tar det lite längre tid att åka dit men försöker ändå komma iväg varannan/tredje månad.
  Älskar Gekås, och har alltid gjort!

 9. Hej Madde! Jag måste bara fråga. Tapeten ni har i ert sovrum, med rosa blommor, jag bara älskar den. Vart har ni köpt den? Vart hittar jag på nätet?

  1. Du tjänar ingenting…. det är som alla andra affärer, man betalar för det man köper. Men det är en rolig utflykt om man gillar shopping och inte bor allt för långt bort!

 10. Varit i Ullared så länge jag kan minnas. Var inte alls så stort när vi började åka dit. Är där 2-3 ggr / år. Trots trängsel och köer är det alltid lika roligt att åka dit. Vissa varor har dom blivit mycket dyrare med och man kan hitta det billigare på Rusta och Ö & b men som sagt det är något speciellt med ”Ullis”….och man tar det som en utflykt.

 11. Japp varje vecka är jag och oftast min man där. Har 20 min bilväg och svärföräldrarna bor dessutom i Ullared.
  Tycker äffären är bäst! Dessutom har det en hel del mat så allt under ett tak.
  Det enda som kunde varit bättre är babykläder, tycker jag…

 12. Har varit på ullared en gång..tyckte tyvärr 90% var bara skräp! Passerade och då mååste man ju åka in där ..enligt en del vänner! Nix vart inte imponerad tyvärr! Och smaken är ju som alla vet..delad

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..