Ladda batterierna i Göteborg!

Redan onsdag. Den här veckan är full av punkter som måste bockas av. Jag har redan hunnit med en hel del men har massor kvar. Vi är mitt uppe i köksbygge nu och därför så blir det lite mycket med allt. I morgon tar vi dock ett break från allt. Hela familjen åker till Göteborg för att sova på sparhotel en natt, äta en god middag och avnjuta en lyxig hotellfrukost. Med röda dagar och valborg så blev det helt perfekt att boka in något annat för att koppla bort alla måsten ett dygn. Barnen älskar att bo på hotell och ser framemot detta jätte mycket.

I morse så hade vi en liten terrorist i sängen när vi skulle bädda innan vi åkte till skola och dagis, Trasan heter han 🙂

trasan20

trasan21

trasan22

trasan23

trasan24

trasan25

trasan26

trasan27

Jag är inte en ”kattmänniska” egentligen. Eller vad är en ”kattmänniska”? Men såhär då, jag har alltid haft hund. Svårt att förklara det där. Men Trasan är helt fantastisk och supercool. Han kanske har lite av en hund i sig 😉 Han bär på pinnar precis som Devil, han lyssnar på ”sitt” och har just precis lärt sig öppna dörrar. Något som jag tycker är ännu mera fantastiskt är att han söker kärlek och värme hos barnen. Han är totalt tillgiven oss allihopa. Tuva-Li blir helt tills sig när Trasan kryper upp och lägger sig i hennes knä och spinner. Och Colin som kan vara lite burdus och högljudd har också funnit sin ro med att Trasan kommer upp och kelar med honom. Då blir han försiktig och lugn på något sett. Vilken effekt djur kan ha på oss människor. Våran lille Trasadocka ♥

 1. Ohhh spahotell mitt i veckan!!! Det lätt riktigt mys. Skulle inte sitta helt fel 😉
  Tok söt katt ni har där hemma. De livar upp en hel del och barn och djur är så fina ihop. Samtidigt som de kan få en övernaturlig energikick utav allt kattbus så får de även ett sådant lugn i sig.
  Ha en tok trevlig helg!!!!

 2. Det är så gulligt med katter/hundar eller djur i allmänt när de gosar med barn. När skulle den andra katten komma?? För ni skulle väl få en till..??

 3. Blir så varm i hjärtat när du beskriver detta med barn och djur… De hör verkligen ihop, alla barn borde få uppleva detta; att lära sig att ta hänsyn, att alltid ha någon att ty sig till… Så fint och underbart.

 4. Trasan är verkligen underbart söt och vad roligt att han lyssnar till vissa kommandon. Vår katt är duktig på att lyssna till ordet ”kom” och kommer alltid galopperande om jag ropar kom och sen hans namn och hoppar upp i knät på en och pussas.

  Hoppas att ni får en jättefin resa till Göteborg, längtar jättemycket till vi ska åka dit i början av juni och bo på vårt favorithotell Gothia Towers där de har en jättegod frukostbuffé och ett häftigt spa med en takpool som man kan se rakt ner till gatan i (lite läskigt).

  http://www.diningandcooking.blogg.se

 5. Välkomna till Göteborg! Imorgon är som sagt årets viktigaste dag här i stan, med Chalmers cortege som höjdpunkt! Stan är full med folk och fullt ös!

 6. Hej! Läste att ni planterat thujor och då skrev du att du skulle skriva ett till inlägg och visa resultatet och skriva lite om dom, vet inte om jag missat det eller om det kommer senare. Vi ska nämligen köpa thujor från samma företag som er 🙂
  Mvh Maria

  1. Hej Maria,

   Det kommer ett inlägg i helgen om mina fina thujor 🙂 Vad roligt att ni ska beställa på thujor.se då måste jag tipsa er pom att uppge ”Madde” när ni handlar så får ni en liten rabatt på hela köpet!

   Kram

   1. Ok. Tack så mycket! Ser fram emot att läsa inlägget. Det är ju toppen att dom levererat till oss i norrland också :). Trevlig helg.
    kram

 7. Förstår att Trasan är en ragdoll 🙂 Har också en raggis som är mer hund än katt. Han går i koppel (som en hund och inte med magen tryckt mot marken som andra katter), uträttar sina behov ute, hälsar på hundar vi möter, leker apport, tar in posten, förstår frasen ”ska vi gå ut?” och är allmänt väldigt social 🙂 Underbar ras!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..