Teater och första kärleken…

Kommer ni ihåg eran första kärlek? Vad hette hon eller han? Jag kommer ihåg min, han hette Fredrik och vi ringde till varandra varenda dag i lågstadiet. Och jag kommer till och med fortfarande ihåg telefonnummer han hade. Jag frågade Micke om han kommer ihåg sin, och det gör han. Tjugosju gånger var de tillsammans. Visst är det väl ändå något speciellt med första kärleken.

Häromdagen följde jag med William på teater. Vi skulle titta på hans första (och enda som han säger) kärlek, Marina ♥ Efter teatern så gav han sin flickvän världens finaste blombukett…

marina2

marina3

De firade två år för några månader sedan och jag och Marinas mamma planerar redan bröllopet. Kidsen tycker vi är galna och skrattar, och visst måste man få skoja lite. Men tänk om de faktiskt skulle hålla ihop hela livet då, hur häftigt skulle inte det vara!? Hur som helst, de är sååå söta tillsammans och jag blir glad och påminns om hur det var när man själv var liten.

Marina var superduktig på scen, Engla-Freja var med på teatern och hon blev inspirerad och ville också börja med teater.  VI har pratat lite om det hemma och till hösten ska hon få prova.

marina1

LOADING..