Jag lovar jag ser dig inte!

Godmorgon från villan i Holm. Idag ska jag och Emmy äta tårtfrukost ihop med en vän och kollega. Vi ska fira ett jätte roligt samarbete och planera för kommande projekt. Jag ska nämligen designa egna posters, det ska bli så jäkla roligt. Då får jag utlopp för min kreativa sida och göra det jag tycker är roligast i världen – skapa.

Våra katter Trasan och Elsa känner på sig direkt när vi ska iväg, för de vill ju också följa med. Och man kan ju nästa tro att EmmyLou kan kommunicera med djuren för de drar sig till henne hela tiden.

Antingen sätter de sig framför ytterdörren och bara väntar tills man går eller så hopar de i barnvagnen och hoppas på att jag inte ska se dom…

TrasanElsa1

TrasanElsa2

TrasanElsa3

Nej Trasan jag lovar jag ser dig inte…

Elsa har kommit in familjen väldigt snabbt. Hon är lite försiktig fortfarande men vågar mera. Trasan har accepterat henne och det känns ju väldigt bra. Många har mejat mig och frågat om vi ska ta kattungar på Elsa och Trasan. Det känns såååå väldigt långt bort och jag har inte tänkt på det. Men det är inte omöjligt. Jag har tänkt att ställa ut missarna först, och sen får vi väl se.

Nu ska vi ge oss iväg, men jag kikar in lite senare. Ska visa er något läckert!

Puss!

LOADING..