Nya lampan, möte och monstermys!

Kommer ni ihåg att jag efterlyste en lampa som jag såg i Örebro för ett par helger sedan. Tack vare er bloggläsare så hittade jag den i en webbutik och nu äntligen har jag min efterlängtade lampa i köket :-)

lampan22

lampan24

lampan25

wpid-11303593_924124820981702_1689072742_o.jpg

Ni hittar lampan på www.lamplagret.se 🙂

För er som undrar så tog jag den lampan som är 47 cm, först så kändes den lite stor men när den väl kom upp så blev det perfekt.

Och apropå Örebro, där kommer jag hänga från idag till imorgon. Jag ska ha ett litet jobbmöte ihop med Mirka och imorgon ska vi möta upp en fotograf som ska fota oss till nya hemsidan www.familjenannorlunda.se

Där emellan ska vi hinna med att ha lite monstermys hemma hos Therese Wickman (från ensam mamma söker) som bjuder in till en massa gott ♥

me5

me6

PUSS!

LOADING..