Ett smakprov på vad ni kommer att kunna se på www.familjenannorlunda.se

Hej fina ni, tänkte kika in för att visa er EmmyLous nya outfit. Hon växer så det knakar och jag har verkligen varit tvungen att fylla på hennes garderob. Kunde inte motstå de söta små prickiga byxorna, bodyn med elefanter och den rosa/guldglittriga tröjan med guldknappar. Söt som en liten bakelse. Synd att det inte inte fanns i blått också, för jag älskar blått. Ni hittar kläderna på Lindex.

photobymadeleine12

photobymadeleine14

photobymadeleine15

photobymadeleine16

photobymadeleine13

photobymadeleine22

Fortfarande så jobbas det hårt med den nya sidan www.familjenannorlunda.se, snart hoppas jag kunna få presentera den! För er som är nyfikna så kan ni få ett litet smakprov på vad ni kommer att kunna ta del av på nya sidan HÄR! 

LOADING..