Familjen växer!

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN!

Kan jag berätta att familjen växer. Den här lilla raringen kommer minsann snart att flytta in hos oss.

foto4

foto3

En Canon EOS MARK III – materiell lycka för en fotograf!

Jag vet det kanske låter urfånigt men jag är gladare än gladast. Som ett barn på julafton. Äntligen kommer jag kunna ta mitt fotograferande dit jag vill. Kunna skapa och föreviga olika situationer. För mig är det här en helt fantastik investering. Jag har köpt till två olika objektiv också, så fort jag provat de olika så kommer jag ge en liten recension för er som är intresserade.

Åkte ner till Kjelle och co så fort jag hade beställt kameran och köpte ett sandisk minneskort. Ett 32GB kostar lika mycket som ett 16GB, måste vara feltryck (?) så för er som är ute efter ett minneskort så skynda ner till Kjelle innan de ändrar pris.

Foto1

Nu ska jag köra en liten indiandans 🙂

LOADING..