Jag.Kan.Själv

Barnen ville inte alls gå upp imorse, det blev lite sent igår och efter bad och utomhuslek så var de helt slut. Alla förutom Tuva-Li, hon är alltid lika pigg och glad på morgonen. Hon är så rolig den lilla damen. Går alltid och lägger sig själv på kvällen, hon har alltid varit en jag.kan.själv. Och när hon vaknar så hoppar hon upp ur sängen och klär på sig kläderna utan något tjafs.

Tuva1

Godmorgon kompis 🙂

Nu ska jag boka om en fotokurs, tänkte mig inte riktigt för när jag bokade upp mig på kurs 3 i höst/vinter. Den krockade tyvärr med min Marbellaresa, förhoppningsvis så går det att omboka och har jag tur så kanske jag hinner att gå den innan vi åker. Men först ska jag hälla upp en kopp kaffe.

Mörn mörn!

 1. God morgon!! Jag såg bilden på instagram när ni var vid sjön 🙂 Å då måste jag bara fråga, har ju med en bebis i ungefär samma ålder, hur gör du med solskydd? Har du det på Emmy? BVC sa till mig att jag inte ska ta på det och undvika solen. Men vill ju gärna åka till stranden med de större… Är solkräm så farligt för bebisar? Någon som vet?
  http://lotte4.blogspot.se

  1. Hej Lotte,

   Jag brukar ha kläder på mina bebisar, och vill man vara extra säker på att solen inte ska ta så finns det ju speciella ”solkläder” med uvskydd. Antar att det kan finnas mindre bra ämnen i solskyddkrämer så det kanske är därför man ska vara försiktig med att använda dom på bebisar?! Sen kan man ju som vi brukar göra kanske hitta ett ställe som är lite skuggigt eller ta med ett litet solskydd till de mindre barnen på stranden. Sen tror jag att man kommer långt med sunt förnuft. Att vara på stranden i flera timmar kanske inte är att föredra när man har bebisar, men en liten stund är absolut ingen fara om man skyddar sig från solen.

   När Emmy kröp ”naken” på stranden så var det enbart för att jag skulle fotografera henne 🙂

   1. Åh tack 🙂 När de andra va små va de ju det samtidigt och det är ju ändå några år sen så jag ha glömt mycket haha. Jag tänkte om det kommit nåt bra solskydd till små. Men vi köpte ett uv-tält och något plagg för vi vill ju ändå va på stranden om det nu ska bli fint 🙂

 2. hej Madeleine.
  Kom bara att tänka på en grej, jag har endometrios, och vi som har det mår sämre av koffein, jag dricker numera koffeinfritt kaffe (lika gott!). Bara en tanke som slog mig! =)
  Kram

  1. Åh tack så hemskt mycket! Jag hade ingen aning om det, helt klart värt att prova koffeinfritt! Kan du rekommendera något gott koffeinfritt kaffe?
   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..