När man inte får ligga…

En ovanligt seg morgon i villan i holm. EmmyLou somnade jätte sent, från att inte haft en enda tand så verkar alla tänder komma på en gång och det gör ont för stackars liten. Härlig sovstil, men skönt att hon fick sova ut i morse.

morgon1

En ganska trött mamma försökte komma igång i morse med kaffe, det tog en stund ska jag erkänna. Men morgonmyset är obligatoriskt och man får ta till vara på varenda minut.

morgon2

Men nog med att ligga på latsidan, det finns att göra här. Insåg efter lite guidning att vi har gjort lite fel med reparationsgipset. Jag som trodde att det bara var gips över dörröppningen kvar, men tji fick jag. Det har blivit fel runt kontakterna. Så det är bara att göra om och göra rätt.

morgon3

Har under dagen hunnit fixa med lite papper, det är såå skönt när man kan organisera upp röran och ha ordning. En himla logistik att få allt på plats när man har hundra bollar i luften samtidigt men nu är det gjort.

Hade en extremt roande diskussion med en vännina igår. Apropå något helt annat, hon får inte ligga haha. Jag ska försöka behålla min seriöst allvarliga ton i denna lite komiska situation. Men det är såhär, hon har ”gått på” som jag vill säga det (fast jag vet ju inte egentligen) den här grejen med att skydda sig på naturlig väg – läs HÄR!

Man kan alltså köpa någon app och till den medföljer en termometer som man ska använda varenda dag för att sedan veta om det är okej att ligga eller inte. Efter att hon nu använt den ett litet tag så får hon nu nej varenda dag haha, stackarn! Hennes nya inlägg som ni kan läsa HÄR låter inte så uppmuntrande. Men på riktigt, tror ni på det här? Kan det verkligen vara 99,9% säkert? På ett sätt är det väl det efter som hon numera ofrivilligt fått bli återhållsam och aldrig får ligga. Bra eller inte bra? Jag hade aldrig vågat prova.

 1. Stod i Arbetarbladet att hittills i år hade femstycken blivit ofrivilligt gravida efter ha använt denna app med termometer.

  1. Ja jag misstänkte att det inte skulle vara så säkert, för mig låter det väldigt osäkert att lita på en termometer.

   1. jag har varit nöjd med appen fram tills nu, då jag blev oplanerat gravid. Jag litade till 100% på appen så det kom som en chock.

   1. Jag skulle aldrig lita på en sådan app, känns inte ett dugg säkert att använda som skydd. Läste också att Blondinbella använt den och hon tyckte den var så bra och rekommenderade den till andra. Men i ett senare inlägg kom det fram att hon hade blivit gravid under tiden hon hade den där termometern. Så nej, jag tror det är lika ”säkert” som säkra perioder.

 2. Blondinbella använde den för att bli gravid då den även är bra på att pricka in ägglossningen. Hennes graviditet var planerad. Det är termometern som tillsammans med appen fungerar. Inte bara appen. Den fungerar nog bra om man ger den lite tid och bara håller sig till gröna dagar.

 3. Appen används också av de som provat oräkneliga preventivmedel och mår dåligt av biverkningar, utvecklat cystor osv. När inget annat finns kvar att prova, ja då kanske man ger detta en chans.

 4. Hade tänkt prova denna app nu då jag lessnat på kopparspiral, orkar inte med värken och blödningarna osv…vill inte ha hormoner heller. Så jäkla dåliga prevmedel för kvinnor som finns!?! Vad rekommenderar du Madde?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..