Fest!

Godkväll fina ni. Hur har ni det? Här har vi haft lasagnefest idag. Med åtta lasagntokiga barn hemma så blev det ett högt jubel när jag sa att maten var klar. De är precis som katten Gustav, med lite god lasagn så är livet fulländat. Roligt när familjen uppskattar maten, inom tio minuter så var formen tom och där hade man stått i köket och grejat en bra stund.

juli50

Tuva-Li stod först i kön och hoppade med sitt favoritfat från BabyBjörn. Vi fick lite produkter därifrån när vi var med i Familjen Annorlunda sist, allt har legat nerpackat i lådor men när vi flyttade så hittade vi dom och barnen gillar dom jättemycket.

juli51

juli52

Efter maten så bestämde Charlie att vi skulle snickra lite så han tog på sig ”jobbarkläderna” och roddade arbetet. Bra arbetsledare den där Charlie. ”Du gör det, så gör han det kom igen nu” 🙂

juli53

juli54

Byxorna kommer från mina fina Björnvänner, ni hittar dom HÄR

Viktigt att hammaren hänger rätt i byxorna. Det blev inte så mycket gjort men tanken var god. Vi hamnade i stället i soffan helt proppmätta efter middagen. Under kvällen trotsade barnen vädret och gick ut i trädgården och spelade fotboll en stund.

Jag har tittat på lite höstblommor, drömt om fin inredning och försökt bestämma mig hur nya väggen i vardagsrummet ska se ut. Lite inne på om jag ska måla väggen istället för att tapetsera. Kanske en betonglook? Åhh jag kan verkligen inte bestämma mig. Jag släpper det en stund och fokuserar på barnens rum. Grabbarna behöver lite nya möbler till sitt rum, och nästa vecka ska jag börja med Tuva-Lis rum. Jag tänker att hon kanske ska ha en zebra juniorsäng, ett gulligt bloomingvillehus och mysig belysning. Rummet är inte jätte stort, men kommer kännas större efter min lilla makeover. Jag har tänk att ha samma golv i hennes rum som i grabbarnas rum. Drivved från Rusta.

poster2

Poster1

Det syns inte jättemycket på bilderna men ni ser lite av det. Jag har i samarbete med ett företag tagit fram nya barnposters också som ni kommer få se när Tuvis rum är klart. Jag tror ni kommer gilla dom. Kul att få knyta ihop renovering och inredning och faktiskt skapa lite med egna händer som kommer pryda väggarna.

Nu ska jag sjunka ner i soffan, läsa en bok och bara vara. Imorgon är en ny spännande dag med några ”möten” inbokade. Och så har jag lovat min lille Adam att ringa till min kära vän Caroline och fråga ifall hon kan ta hål i örat på Adam. Han har önskat sig det hur länge som helst, och nu ska han få göra det.

Många Kramar ♥ /Madeleine

LOADING..