Typiskt kvinnligt?

Kikar in och säger hej innan jag ska gå in och lägga mig bredvid det finaste jag har. Ikväll, inatt har jag varit på en liten tjejkväll hos Angelica. Vi har ”nördat” kamera, foto och pratat om allt mellan himmel och jord. Av någon anledning så kom vi in på graviditeten och förlossningar. Det måste ju vara ett väldigt typisk kvinnligt samtalsämne. Rätta mig om jag har fel, självklart finns det män som pratar om dessa saker också men jag tror att vi kvinnor oftare snöar in på detta.

tjejkväll6

Jag blev bjuden på päroncider och sommarens godaste jordgubbar, de var sååå goda! Tror inte jag ätit så lite jordgubbar som denna sommar någonsin. Jäkla sommar.

tjejkväll4

Skönt att ha vänner som har samma intresse, det här med foto är ju kanske inte så roligt att prata om ifall man själv inte har intresset. Det var trevligt att få ett avbrott i vardagen, skratta och prata en massa strunt.

_14A9183

Hoppas ni haft en fin kväll ♥

Kram!

    1. Ja ibland är det faktiskt ganska skönt att bara få vara. Konstigt nog så saknar man de små liven ganska så snart man stängt dörren därhemma 😀

  1. Åh visst är det sååå kul att fota! Härligt att testa nya sätt och vinklar och verkligen fånga upp allt ikring en. Jag har det som hobby med och det är kanon att göra för att glömma endosmärta för en stund. Läste att du bytt upp dig på kameran klokt val.De värsta efter man hittat ”sin kamera” är ju alla ”vill ha ” objektiv oxå. Ha de gött. /Anna-karin

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..