Ett snabbt hej och frågestund!

Tittar in och säger hej! Har skaffat barnvakt och ska iväg en stund ikväll så jag hinner inte göra något längre inlägg. Just nu strålar solen och jag hoppas den är här för att stanna. Man blir på glatt humör och otroligt mycket piggare.

Jag ska ge min trädgård lite kärlek nu, men tittar in senare ikväll när jag kommer hem.

trädgård21

Jag tänkte jag skulle köra en liten frågestund, det har ju blivit så att jag oftast numera har en dialog med alla mina bloggläsare på instagram. Men jag tänker att jag kan köra en frågestund här på bloggen. Vill ni veta något, undrar ni något eller kanske vill ni veta mera, eller se mera av något? Fråga på…

jag20

Kramar / Madeleine ♥

 1. Hej Madde! Jag har lite frågor
  Är du bara du som står på huset och inte både du och Micke? Vet att de är väldigt nyfiken fråga du behöver verkligen inte svara om du inte vill!! Sen undrar jag hur långt ni jar kommit i renoveringen och hue långt det är kvar? Vad har du tänkt att börja jobba med sen när Emmylou börjar på förskola? Kram Evelina

 2. Hej jag undrar hur ni får ihop ert familjeliv i vardagen?
  Du skriver aldrig att du är med Micke bara barnen och du. Har ni separerat?

 3. Jag har några frågor som jag hoppas du kan svara på. Håller du fortfarande på och målar, har du planer på någon ny ateljé? Går både Victor och Oliver på gymnasiet? När kommer ni att byta efternamn? Har dina äldsta barn bra kontakt med sina pappor? Undrar också om det finns något som du inte vill prata om eller berätta, något som känns för privat eller känsligt?

 4. Hej Madde! Jag undrar hur ofta ni hinner få till intimkärlek? Jag har tre barn och det händer Max 1g/veckan.. Är det så att man inte hinner med det när man har många barn?

  1. Många tror att man inte hinner med vuxentid när man har många barn. Men hade man inte hunnit med det hade man ju inte haft så många barn heller…

 5. Hej Madde 🙂
  Jag undrar hur ni har gjort med potträning? tips och trick när det kommer till det?
  MVH
  En mamma som behöver tips till en tjurig 3 åring

 6. Hej Madde!
  Har aldrig kommenterat förut men tar mod till mig att göra det nu! Älskar verkligen din blogg! Så kul att få följa er vardag litegrann!
  Jag är så imponerad av er och er stora fina familj,ni gör ett kanonjobb verkligen!
  Då jag gillar inredning så är min undran bara om vi kan få se hur ni inreder era barns rum? Älskar barnrum:)
  Ha en trevlig kväll!
  Kram Annika

 7. Hej Madde!

  Tack för en fin blogg, och dina bilder är helt magiska. beundrar verkligen dig och din familj, ni är verkligen en jätte fin familj.

  Nu till min fråga, skulle man kunna få se lite bilder på dina ugglor som du målade mkt förut? och skulle det finnas möjlighet till att få köpa ngn?

  MVH Louise

 8. Hej madde! Tack för en mycket trevlig blogg, alltid lika kul att läsa 🙂 jag undrar hur många män du har barn med. Kanske en konstig fråga men trodde att det var med två olika, men sen fick jag för mig att det kanske var med fler?
  Själv har jag 2 barn och tänker ofta på er med ganska många fler, och är så fascinerad över hur ni får ihop allt 🙂

 9. Hej. Har en 4 åring som har väldigt svårt att leka själv. Jag ska vara med och kolla på när han leker. Är det något du har erfarenhet av?

 10. Hej Madeleine!
  Jag har en fråga angående sömn, hur har du tänkt kring sömnen och sömnrutiner för dina barn? Jag har en envis kille på 1 år som tar ca 1 timme att ”söva” varje kväll.
  Vill även passa på att tacka för en otroligt rolig blogg att läsa!
  Mvh Sabina

 11. Vilka bra frågor du fått. Jag undrar också hur ni får till sex med 9 barn i huset? Varför köpte ni inte huset själva direkt utan du skrev att ni ska köpa det så småningom? Ska ni gifta om er igen någongång? Vill du ha fler barn eller känner du dig nöjd o klar?

  1. Hej Madde
   Jag har två frågor till dig. Dina barn är så fina. Är det nån av barnen som behöver mer uppmärksamhet än de andra barnen i familjen? Du är såå himla bra på fotografera och min fråga är vilket objektiv använder du?
   Mvh Emma 19år

 12. Jag vill fråga…. Hur har det kommit sig att du har så många (mer än normen=)) barn? Hur har ni kommit överrens om det? När jag träffade min man pratade vi alltid om många barn… Minst 4:a. Men så blev vi gravida supersnabbt och sen en hoppsan så det skiljer precis ett år mellan våra barn som nu är i skolåldern. Jag har hela tiden viljat ha fler. Men mannen säger blankt nej. Ska jag bara förlika mig med detta?! Jag tänker på fler barn varje dag och tjatar/frågar….. Men inte blir förhållandet eller chansen att han ändrar sig av tjat bättre. Hur övertalar jag honom eller hur gör jag för att förlika mig med tanken på fler?

 13. favorit film? lr tv-serier?
  var brukar du habdla barnens kläder någonstans?
  vad har du för märken och modeller på dina barnvagnar?
  stor kram

  1. Kanske ska förtydliga min fråga:) jag vill gärna spara ut håret men så fort det blir ”tillräckligt” långt (för att vara långt) så klipper jag det alltid igen (dålig vana, ångrar mig alltid dessutom)..Har du något tips för hur man håller håret starkt och fint så att det kan bli långt? Toppar du ofta? 🙂

 14. Hej Madde
  Skulle behöva lite pepp angående träning och viktnedgång..
  Har fem barn och lite svårt att prioritera mig själv vissa gånger.
  Tyckte det var så kul tidigare när man fick följa din viktresa lite mer.
  Hur tänker du nu kring kosten?
  Kör du på samma som tidigare?
  Har du något särskilt mål?
  Hur mycket har du gått ner?
  Hur lång är du?

  Tack för en bra blogg ❤️

 15. Hej jag undrar bara hur ni hinner med vardagen? Sen även när ni började låta era barn gå själva i trappen utan uppsyn? Vi har en dotter på 2 år och 3 månader och vet ej när vi ska börja. Mvh Adina

 16. Jag har också en fråga ang tid och hur ni hinner med vardagen. Men jag undrar vad du väljer bort för att få tiden att räcka till. Alla har ju lika mycket tid men väljer att göra olika saker med sin tid. Vad är det du väljer bort/avstår, för att hinna med familj och kärleken.
  Själv har jag fem barn och väljer oftast bort all tv tid och en hel del intressen (men inte alla så klart).
  Kram
  http://blogg.loppi.se/mammalinda/

 17. Hej går alla dina barn som går i skolan på sama skola eller går dom på olika skolor går dom i sama skola som du gjorde när du va liten har du ensam vårdnad om Victor och oliver och William vilka barn har eget rum och vilka barn delar rum med varandra vilka barn är mest lika varandra och vilka barn är mest lik dig och micke går Colin och Charlie och tuva li och Emmy lou på sama dagis och sama avdelning vilka åkurser klasser går dina barn i går dom på frhitis med efter skolan är Emmy lou ert sista underbara under värk eller kommer det en till Mvh lolita som har flera barn

 18. Lite frågor:)
  Kommer du och Mirka dra igång nya sidan, och när i sådana fall?
  Hur många kvadrat är huset, delar några av barnen rum?
  Hur stor är tomten till huset?
  Skulle du kunna tänka dig att vara med i någon annan reality serie framöver?
  Fäller Rag dolls katterna mycket hår, är deras päls svår att sköta, hur är de i tempramentet?

 19. Hej! Tycker att ni är otroligt härliga i familjen annorlunda❤️ Undrar om ni är med i årets säsong också, jag menar annars är det inte kul ju

 20. Många frågor här om barnuppfostran. Jag tror personligen inte att man blir expert på barn bara för att man har många. Man måste känna sig fram själv och göra det som är rätt för barnet. Alla utvecklas i olika takt.

 21. Hur ser du på att ungdomar röker,snusar,dricker,droger osv. Röker eller snusar du? Gör någon av barnen det? Kan tycka att det är knepigt ibland att veta vart man har sina tonåringar ibland.

 22. Hej, ville bara säga att jag älskar din blogg! Kul med frågestund, kommenterar inte ofta men passar på att fråga.. Är det någon/några av era barn som är väldigt ”pappiga” respektive ”mammiga”? Vem/vilka? 🙂
  Kram från Frida

 23. Hej. Jag är imponerad över hur mycket du verkar hinna med. Precis som en annan, undrar jag, vad prioriterar du bort? Tycker själv att jag ofta slösar bort min tid på onödigheter.

 24. 1.) Är familjen komplett nu eller vill ni skaffa fler barn?
  2.) Om det inte blir fler barn,kan/vill du sterilisera dig eller använda preventivmedel?
  3.) Har någon av era barn särskilda behov/diagnos,såsom t.ex Adhd,dyslexi,Asperger………?
  4.) Har ni köpt eller hyrt huset?
  Ställer väldigt privata frågor och förstår om du inte vill svara.
  Tack för en toppenblogg! 🙂

 25. Hej!

  Tack för en inspirerande blogg! Du har fantastisk inspiration och är så estetisk. Har länge funderat över vad som hänt med era två små hundar? Åke? Minns inte vad vovven ni hade innan heter/hette. Ha det gott!

 26. Är du utbildad fotograf? Vad har du för utbildning? Tjänar du pengar på bloggen? Vad tar du betalt för att fotografera? Vem i familjen annorlunda är du mest kompis med?

 27. När kommer eran familjenannorlunda hemsida upp? Skulle du kunna skriva ett inlägg om dina barnvagnar du har/har haft tex de närmsta 2-3åren och vad du tyckte om dem?

 28. Min fråga som mamma och lärare är hur ni gör i vardagen med läxor, gympapåsar, aktiviteter, matsäckar, utvecklingssamtal, föräldramöten?
  Hur hinner ni?

 29. Jag vet ej om detta är en fråga men jag har 5 barn och ofta får jag höra fråga hanna hin vet hon har 5 ungar. Osv blir nästa helgon förklarad . Vilket jag nu stör mig allt oftare på .då jag inte vet allt och denna eviga fråga hur orkar du .hur taklar du sånt ?

 30. Jag undrar följande
  Hur mycket får ni i barnbidrag/ studiebidrag varje månad?
  Hur mycket lägger ni på mat varje månad?
  En sista fråga, hinner ni använda alla föräldradagar?
  Ha en fin dag 🙂

 31. Du har väldigt fin inredning, älskar tapeten i ditt sovrum. Har ni den bara som fondvägg bakom sängen eller på vilka väggar har ni den? Har snedtak, hur hade du tapetserat med den?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..