Betyder väldigt mycket för mig!

Nästa vecka kommer äntligen mitt vitrinskåp hem från lackeringen. Det har stått där sedan februari eller kanske mars till och med, slarvigt av mig att inte åka ner med resterande del till skåpet som legat hemma i ett förråd så man kunnat lackera klart allt. Men nu jäklar är det snart klart. Det här skåpet betyder väldigt mycket för mig, det har stått hemma hos min farmor och farfar nere i småland närmare bestämt i Ishult. Jag förknippar skåpet med min barndom och min pappa. Jag vet inte riktigt när det är tillverkat men det är jätte gammalt och otroligt vackert. Från mörkt till antikvitt, det kommer bli så fint! Jag älskar at blanda gammalt och ny design.

Eftersom vi har väldigt kalla toner överallt i huset så har jag bestämt mig för att ta in lite varmare färger. Klickade hem lite inredning och hittade två söta ljusstakar på rusta.

inredning32

inredning31

Hur fint är inte det här fatet? Det kommer ifrån H&M 🙂

inredning30

Träskålen kommer också från H&M. 

Tänk att det äntligen ska bli klart i vardagsrummet, både med inredning och färger. Jag längtar såååå mycket!

madde1

Apropå färger, min process att bli riktigt askgrå, går däremot sådär. Jag kör med en färgbomb och har ett balsamspray, men jag måste antagligen bättra på med en ny färgning.

Nu ska jag lägga mig bredvid min lilla Emmy Pemmy och sova så jag orkar upp på Adams första hockey träning imorgon.

Kram / Madeleine

  1. Åh, så fint du har det! Helt i min smak. Tipsa gärna mer om inredningsdetaljer. Du verkar ha ett öga för detaljer, det gillar jag!

  2. Å Ishult där har man varit en hel del när man var liten. Både min Mamma och Pappa är från Kristdala så det är nog inte helt omöjligt att dom ”kände” varandra efs jag antar dom var i samma ålder. Spenderade alla lov och ledigheter där nere och saknar småland massor nu när man inte längre åker dit så ofta. Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..