Mysig lördag med mina raggare!

Idag har vi haft en riktig grejardag. Jag har klippt gräset, skurat några fönster och plockat ordning lite i trädgården. Jag försökte övertala kidsen att hjälpa till men de hade helt andra planer. Micke jobbade så hann slapp all marktjänst!

Colin hade bestämt sig för att hänga med våra grannar idag, och efter en stund så var de andra barnen inte sena med att hänga på. Jag har ju skrivit det förut, men vi har verkligen världens bästa grannar. De är supermysiga och det har blivit många sena kvällar under sommaren när vi har snackat skit och skrattat.

Mia och Robban eller ”slangen” som jag numera kallar honom (berättar varför en annan gång haha) har en supercool raggarbil. Jag själv är ju svag för bilar så jag hänger gärna med på en åktur men ni kan ju tänka er barnen, de blir eld och lågor och idag fick de hänga med på en tur.

raggarna1

raggarn4

raggarn3

raggarn5

På med de slitna skinnjackorna och så drar vi! Det handlar om image tydligen, åtminstone så tyckte grabbarna det. Ännu coolare blev dom ju såklart när de fick varsina pilotbrillor av Maria och Slangen 😉

Nu ska jag avrunda denna lördag med att dregla över min vampyr på tv3.

Kram / Madeleine

  1. Hej Madeleine! Tycker att du är en fantastisk människa & skulle så gärna vilja få några några kloka råd från dig i en privat fråga då jag mår mkt dåligt. Finns det någon mail eller så där jag kan få berätta för dig? Kram från mig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..