Min modiga lilla tjej!

En lite segare söndag än vanligt. Vi blev bjudna på en spontan kräftskiva hos grannarna igår. Storebror fick agera barnvakt åt de små som sov. Colin var vaken och fick följa med över, ni kan ju gissa om om han kände sig speciell som fick vara med helt själv utan sina syskon. Vad han rockade runt hahaha. Vi spelade fia med knuff, han lekte militär med ”slangen” och tatuerade sina armar med en touchpenna. Klockan hann nog bli runt två innan vi gick hem och då somnade han som slagen hjälte på soffan.

Idag blir det en riktig tvättardag här hemma. Jag vet inte varför men tvättkorgen väller över, kan vara ett tecken på att skolan och dagis börjat igen. En himla massa gymnastiklektioner och smutsiga dagiskläder. Men det är bara att bita ihop och ta tag i det. Barnen tjatar på Micke att han ska följa med dom ner till hamnen för att titta på den militära övningen som pågår just nu i Motala. Det är himla spännande det där med militären. Många frågor kommer. ”Kan det bli krig hos oss? Är det riktiga vapen? Vad är militären för något” Stora frågor för små barn.

Nästa vecka fyller mitt lilla hjärta EmmyLou Madeleine Eleonora 1 år ♥ Och i dagarna som varit så har hon tagit sina första små staplande steg…

emmy10

emmy11

emmy12

Hon har gått ett tag faktiskt men inte vågat släppa taget. Runt bord, längst med tvbänken och överallt där hon haft något att hålla sig i. Men nu så har hon äntligen vågat. Min modiga lilla tjej!

Hon klättrar överallt. Upp i soffan, uppför trappan ja överallt där hon kan klättra. Man får passa henne överallt, och så vet hon precis vad hon får göra och inte göra. Klättrar upp i soffan och kryper iväg längst ut mot armstödet och ställer sig på kanten och når alla krukor som står i fönstret. Och så fort man närmar sig henne så skrattar hon som en galning.

Åh vad härlig den här tiden är, jag bara älskar den! Det händer så mycket, börjar gå, pratar och gör sig förstådd. Undra om man kan pussa ihjäl sina barn? För jag kan inte sluta pussa på dom!

Hoppas ni får en fin dag / Madeleine

LOADING..